2777
2789
عنوان

دل گرفته ترینم..

833 بازدید | 112 پست

دعاکنید ب عشقم برسم

خونوادش شدیدا مخالففن..فامیله چون از پدربزرگ مادربزرگمادریم خوششون نمیادحالانمیدونم اختلاف داشتن باهم درگذشته نمیدونم بحث داشتن یاهرچی مخالف شدیدا .

مادرش مخالف بود ک گفت محاله راضی شه راضی شد

باباش خواهرش موندن امیدوارم اینام راضی شن توروخداته دلتون دعاکنید

امروزگفتم چرامث همیشه نیستی گفت ازبس زدن توذوق احساسمدوس داشتنم فکرم درگیرکردن

گفتم اوکی مزاحمت نشم بهتره فهمیدناراحتم گفت دوری دوستی قشنگ گفتم اره دیگ راحت برات گفت بعدحرف میزنیم

توشرایطم نبودی نمیدونی

ی زمانی فکرمیکردم مادرش راضی نمیشه ولی شد الان بابا خواهره خدا ب دلم رحم کن نشکنه..مطمعنم ی روزی راضی میشن ک شایددیگه من برام مهم نباشه

منم میخام دیگه بی تفاوت بشم اهمیت نداشته باشه برام

ک اون فک کنه داره ازدستم میده

بگیدچیکارکنم

توروخدا نفستون حقه دعاکنید خیلی زیاد بهش برسم😣🥺

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخااف این مدل رابطه هام چون تهش معلوم نیست و دخترخانوم ضربه نهایی میخوره کاش دخترامون به این درک بر ...

اره واقعا خیلی حس بدیه...کاش ادم ته دلش ی امیدی داشته باشه اگ چیزخدبی اتفاق میفته..امانمیدونم چرا ته دام ناراحت نیستم زیاد همش فک میکنم درس میشه

خدایاشکرت...❤️

اگه چیزی قسمتت باشه حتما میشه نشه هم نمیشه بازور نمیشه

بارهاگفتم خدایامهرش یاازدلم ببر یا جداشیم امامهرش زیادشده هیچ کمم نشده🥺🥹شدیدادوسش دارم

خدایاشکرت...❤️

پس توکل کن به خداعزیزم حالا خواهرش این وسط چکارست که ناراضیه

چ میدونم کاسه داغ تراز آش بخدانمیدونم یبارگفته بود این اولین دوس پسرش نیستی اخریم نیستی خیانت میکنه منوگفته بود..اونم مث پدرش مخالف سرمشکلات یابحث یاهرچی ک هس باپدربزرگ مادربزرگم فامیل مادریم دارن مخالف شدیدا...هرچیم میگم چیخ میگه چ فرقی میکنه مهم اینه مخالفن 

مادرش محال بودراضی شه ک شد امیدوارم خواهرش باباشم راضی شن😣

خدایاشکرت...❤️

خودت چندسالته تاحالا ازدواج نکردی عزیزم حتما خوب بشناسش با بچش میتونی کنار بیای 

باهمه چی کنارمیام و مشکلی نیس اخلاقیات خوب داره ک خیلی ب دلمه.من ۲۷اون۳۷ مجردم

خدایاشکرت...❤️

من اصلا شرایط شما و اقارو نمیدونم ولی ازین بابت گفتم که ماشالله جوونی و ازدواج نداشتی یک زندگی اروم و بی دردسر انتخاب کنی

انشالله هرچی صلاحت  و حتما مشاوره برو

خانواده خودتون راضین؟

عزیزم دیونه شدی؟تومجردی اقابچم داره خانوادشم ناراضی ان بازم میخای بهش برسی نکن اینکاروکه اخرش پشیمونیه

من اصلا شرایط شما و اقارو نمیدونم ولی ازین بابت گفتم که ماشالله جوونی و ازدواج نداشتی یک زندگی اروم ...

خونواده خودم ۵۰ ۵۰ امامیشه راضیشون کرد.دل لتمصب نمیفهمه خدایی من عاشق اخلاقای خوبشم

خدایاشکرت...❤️