2777
2789
عنوان

Iui پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
تعیین ای یو ای قطعی نیست ،شما بعدش اقدام داشتی؟  بچه چندمته؟

نه،من حتی داروهایی هم که دکتر گفت مصرف نکردم میخواستم خیلی طبیعی باشه😅فقط آمپول آزادسازی رو تزریق کردم که همون بار اول هم باردار شدم، بچه دوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پسر میخواستی؟

من یه دختر عشق دارم، دومی رو هم من خودم بیشتر دوست داشتم همجنس باشه ولی همسرم دوست داشت پسر هم داشته باشیم البته نه حتمی و به زور فقط شانسی امتحان کردیم چون آی یو آی قطعی نیست گفتیم بازم هر چی خدا صلاح بدونه

بچه اولته ؟ پولت رو پس دادن ؟ آخه از شما بابت جنسیت پول گرفتن که اونی که میخواستی نشده .... دخمل ...

من بچه دوممه، تقاضایی نکردم پولمو پس بدن، الان خیلی خوشحالم دومی هم دختر شده و خداروشکر سالم

منم تو مطب دیدم خانومی ک ی دختر داشت دومی رو آی یو آی پسر کرده بود ولی بازم دختر شده بود ولی متاسفان ...

ولی به من که گفتن دختر انقدر خوشحال شدم که انگار تا اون موقع نمیدونستم انقدررر دختر بیشتر دوست دارم😍

نه،من حتی داروهایی هم که دکتر گفت مصرف نکردم میخواستم خیلی طبیعی باشه😅فقط آمپول آزادسازی رو تزریق ک ...

منم فقط لتروزول خوردم و آمپول آزاد سازی تزریق کردم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
اره منم میگم لابد وقتش نرسیده که خدا بهم نداده اینجوری خودمو آروم میکنم

آره مطمئن باش یه خیریتی هست، یه خانومه رو تو مطب دکترم دیدم میگفت 7 بار آی یو آی و آی وی اف و اینا کردم هیچکدوم نگرفت و آخر سر بعد 5،6 سال طبیعی باردار بود😍خیلی واسم جالب بود

آره مطمئن باش یه خیریتی هست، یه خانومه رو تو مطب دکترم دیدم میگفت 7 بار آی یو آی و آی وی اف و اینا ک ...

انچه که خواهی نه آن می‌شود هر چه خدا خواست همان می‌شود خسته شدم آنقدر از مردم حرف شنیدم ازینکه جلو من بارداری و جنسیت بچشونو قایم میکنن

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.