2821
2789
عنوان

سلامممم

120 بازدید | 5 پست

بالاخره آزاد شدممم🤌🏻💗

دست نداره؟

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

از امتحانا؟

نه کاربریم آزاد شد

تعلیق بودم👀🤌🏻

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سااال بود نیومده بودم👀💗

دلم تنگ شده بودااا✨️

نه کاربریم آزاد شد تعلیق بودم👀🤌🏻

اهاااا😂😂😂

تبریککک😍😁🎉

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اهاااا😂😂😂 تبریککک😍😁🎉

مرسیی خوشه ی گندمم😍💗

2790
2823
2791
2779
2792