2777
2789
عنوان

مبهم

21 بازدید | 3 پست

بنام دانای توانای مهربان 

التماس دعا🥺🙏

خدایا توکل بر خودت انشالله هر چی خیره 🌹

لطفا کمکمون کن و ما رو عاقبت بخیر کن 

🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

(تقدیم به تمام شهدا و بندگان خوب خدا ،خصوصا شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابراهیم هادی و شهید محمود رضا بیضایی و شهید عباس دانشگر)

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

بنام مهربان ترین 

امروز ۳.۱۱.۱۴۰۲هست .

نمی‌دونم چی میشه 

میاد با ما یا نه 

هم خوشحالم هم ی حالت دپرسی دارم ،نمیدونم چی میشه واقعا 

میخام خوشحال باشم ...ولی معلوم نیست چی میشه واقعا...

خدایا همههههه چیز را ب خودت میسپارم ،انشالله هر چی که خیره ...خدایا خودت مراقب دل ما هم باش ‌...خدایا مواظب افکار و اعمال و احوالاتمون باش...خدایا تو تنها کسی هستی که از همهههه چیز خبر داری ،از تمام ذوقام ترسام حال بدیام ،اینده و گذشته و نیت و بهترین هر کسی و چیزی و...و بهترین کسی هستی که میتونی بهمون کمک کنی ...خدایا برامون خیر بخواه ...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ...خدایا تو دانایی و توانایی و مهربان ...خدایا فرصت گناه را از ما بگیر و کمکمون کن انسان های بهاری باشیم و در راه درست پیش بریم و لایق محبتت باشیم و از روی عطوفتت و لطفت به ما نگاه کن و یاریمون کن ،خدایا ما رو لحظه ای به حال خودمون رها نکن...خدایا می بینی چقد ذوق دارم؟🥺وای من ک نمی‌دونم چی میشه...خدایا توکل بر خودت هر آنچه ک می‌دونی خیره رقم بخوره انشالله 

ممنون میشم برام دعا کنید🙏دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری و شادی و تندرستی و موفقیت خانوادم و خودم و همه مردم 🌸رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم،انشالله هر چی خیره ،توکل به خدا🌹

خدایا فقط تویی ک میتونی کمک کنی توکل بر خودت ...

خدایا من دوسش دارم...خدایا بر ما اسان بگیر و ما رو خوشبخت و عاقبت به خیر کن ...

خدایا من دوسش دارم خیلییی زیاد ولی میسپارم به خودت ،هر چی ک می‌دونی خیره رقم بخوره ،خدایا دوستمون داشته باش و مراقبمون باش..

خدایا یعنی چی میشه؟

امیدوارم انقدددر اتفاقای خوب رقم بخوره که بیام در ادامه از حساب خوبم بنویسم...خدایا تو بزرگی بزرگیت و مهربانی را از ما دریغ نکن ...الهی به امید تو دانای توانای مهربان.

خدایا یعنی میشه؟🥺❤️

الحمدلله رب العالمین خدایا شکرتتتتت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا درسته من گاهی دپرس میشم ،حالم بد میشه ،غمگینم و.. ولی بازم تنها امید و پناهم تویی ...خدایا بدی ها ،گناهان و اشتباهات ما رو ببخش و فرصت جبران به ما بده .

🌹ربنا حول حالا الی احسن الحال🌹

خدایا من خیلیییی ذوق دارم ولی نمی‌دونم چی میشه میترسم از ذوق کردن ...توکل بر خودت ...هر چی خیره همون بشه ....خدایا ما رو لحظه ای به حال خودمون رها نکن ...الهی به امید خودت...خدایا من نمی خواهم بد باشم و بدی کنم...کمکم کن...خدایا من دوسش دارممم...خدایا مراقبمی مگ نه؟ خدایا دوستم داری؟🥺

🌺استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌺

🌸الحمدلله رب العالمین🌸