2821
2789
عنوان

سردرد مداوم

68 بازدید | 6 پست

خانوما کسی بین شما با اطرافیانتون بوده که سردرد یکطرفه طولانی مدت داشته باشه؟! البته یه سردردی‌ که کوبنده نیست و بیشتر حالت تیر کشیدن داره.

بعد روزی چند بار اینجوری میشه مثلا یه بار صبا میشه یه بار ظهرا یه بار شبا

خیلی نگرانم واقعا میترسم برم دکتر🥲

تجربه داره کسی؟!

منم همینجوری بودشنبه بعدازکلی پشت گوش انداختن 

رفتم دکترتشخیص میگرن خوردم وداروگرفتم حتمابروپیش یه دکترخوب!امیدوارم خیلی زودبرطرف شه💚

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

منم همینجوری بودشنبه بعدازکلی پشت گوش انداختن  رفتم دکترتشخیص میگرن خوردم وداروگرفتم حتمابروپی ...

انشاءالله هممون خوب باشیم همیشه ممنون 🙏🏻

شما ام آر آی یا سی تی اسکن دادید ؟

چه مدت بود سردردتون؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انشاءالله هممون خوب باشیم همیشه ممنون 🙏🏻 شما ام آر آی یا سی تی اسکن دادید ؟ چه مدت بود سردر ...

بله قبلش سیتی انجام دادم بعدنوبت گرفتم پیش بهترین دکترشهرمون رفتم پیشش دیگه!داروهای مغزخیلی حساسه وممکنه مجبورشی طولانی مدت مصرف کنی حتماتحت نظریه پزشک حاذق باش!من ازبچگی سردرد اذیتم میکرد باسرما وتوماشین نشستن وماسک زدن ودورشدن زمان غذامیومد سروقتم ولی ۱۷روزپشت سرهم سردردشده بودم تمام روزشدیدنبود ولی گاهی خیلی اذیت میکرد

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بله قبلش سیتی انجام دادم بعدنوبت گرفتم پیش بهترین دکترشهرمون رفتم پیشش دیگه!داروهای مغزخیلی حساسه وم ...

انشاءالله که دیگه سراغتون نیاد سردرد🙏🏻🌸

مرسی از راهنماییتون