mooahsa مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 عنوان خیانت کرد | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 20 پست از دیشب تو ذهنمه قلبم درد گرفته بیاین درددل کنیم بلکه یکم آروم بشم جز شما کسیو ندارم که باهاش درددل کنم.تایپک قبلیمم جریان و گفتم 1402/11/03 | 17:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78جوجو13 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3207 حسم فعاله نمیتونه بهم دروغ بگه .۳بار مچشو گرفتم بخشیدمش بخاطر دخترم بعد گوشیشو دست کاری کردم مثلا چن ... طرف اشناس؟,دروه حد پیش رفتن از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 طرف اشناس؟,دروه حد پیش رفتن نه آشنا نیس احتمالا از همیناس که براش کار میبره ..نمیدونم تازه دیشب دیدم در حد عشقم و عزیزم الان هکش کردم ببینم تا کجا باهمن ولی میدونم تازه دوست شدن
78جوجو13 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 3207 نه آشنا نیس احتمالا از همیناس که براش کار میبره ..نمیدونم تازه دیشب دیدم در حد عشقم و عزیزم الان هکش ... وای چقدررر عوضیشوهرت چندسالشه از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 چی نوشته بود بخدا یادم نیس پیام دیشب رو انقد عصبی بودم .اما ایتالو دیشب هک کردم زنه عکس یه میز بود فرستاده بود که آره خوشگله شوهرم گفته بود میخوای برات بسازم.بعد خانومه عکس دارو فرستاده شوهرم گفت اینا برات خوبن خوب میشی با اینا