2821
2789
کی آخه میره مهمونی یک کیلو پسته میخره برای طرف

من اگر طرف خونه خریده باشه، یه کارت هدیه میبرم.. اگر فقط به قصد دید و بازدید( مثلا یه ساله نرفتم) یه بسته شکلات.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان فعلا مستاجرم اینجام ۶۰متره ولی کابینت هاش بهتره اونجا یکی دوتاس پس ظرف سرسفره هارو کجا بزارم

خونه خودته شکر خدا

اگه شد به مرور کابینت و کمد اضافه کن

دلتو بد نکن

من ظرفام همه تو کارتنه

فقط دم دستی ها دراوردم

دوتا مهمون برام بیاد باید برم تو کارتن بگردم ظرف درآرم🤭

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

اره واقعا مستاجری بده پارسال یه صاحبخونه داشتیم وسط سال بیرون مون کرد اواره شدیم

هر کسی گفت کوچک فقط نگاهش کن جواب نده

مبارک باشه

برو خونه خودت راحت باشی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
هر کسی گفت کوچک فقط نگاهش کن جواب نده مبارک باشه برو خونه خودت راحت باشی

حرف مردم مهم نیس مثلا سه ساله مستاجریم نشده یه سری از وسیله هامو دربیارم استفاده کنم همش تو کارتنه یا باید هی دربیارمو بزارم سرجاش یا خیلی دوست داشتم وسیله جدید بخرم

خونه خودته شکر خدا اگه شد به مرور کابینت و کمد اضافه کن دلتو بد نکن من ظرفام همه تو کارتنه فقط د ...

منم همینم سه ساله نصفش کارتنه اصلا نمیشه کابینت اضافه کنم اشپزخونه کوچولوه

من اگر طرف خونه خریده باشه، یه کارت هدیه میبرم.. اگر فقط به قصد دید و بازدید( مثلا یه ساله نرفتم) یه ...

خوب حرفت منطقی دیگه

حالا اینجا میخوای نیم ساعت بری میگن این بخر اون بخر

به قول خودت زر میزنن

طرف میخواست بره خونه دوستش یک ناهار و شام میگفتن یک وعده خودت بخر پسته بخر و....  

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
به نظرم هفتادوپنج عالی میشه

من الان ۱۰۶ متریه.. ولی دو تا بچه دارم و بعد از ۱۳ سال زندگی کلی اثاث اضافه شده‌. دخترم کلی کتاب خریده.. خودمم خرت و پرت خریدم.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
حرف مردم مهم نیس مثلا سه ساله مستاجریم نشده یه سری از وسیله هامو دربیارم استفاده کنم همش تو کارتنه ی ...

منم سه سال کلی از وسایلام تو انباری بود دیگه چاره ای نبود.‌. الان ۸ سال از اون موقع گذشته.. شما هم یه روزی خونه بزرگ میخری و میشینی به گذشته ها فکر میکنی و میبینی بالاخره سختیا یه روز تموم میشه