2777
2789
عنوان

رژیم یخ؟ 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 6861 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فستینگ بهترین روش لاغری بشرط اراده قوی

یکم توضیخ میدی راجبش؟ 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

سراغ این چیزا نرید اگه واقعا سلامتیتون براتون مهمه!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اشتباهه اگه رژیم نادرست بگیری ضررهای شدیدی میبینی 

یک شبه آدم چاق نمیشه که یک شبه هم لاغر بشه 

باید ورزش کنی 

و خورد و خوراکت رو به مرور کم کنی

مثلا صبحانه به اندازه ی کف دستت بخور

ناهار مثلا ۲ تا بشقاب میخوری یکدونه بشقابش کن 

شام تو مثلا یک چیزه سبک بخور مثل شیر و نون اون هم نه خیلی کم بخور مثلا ساعت های ۶ یا ۷ غروب 

مثلا میگم ها بستگی به شرایط هر فرد داره که خودش با توجه به وضعیتی که داره باید برنامه بریزه

رژیم یخ کبدو خیلی سریع نابودد میکنههه

به هیچ وجه این رژیمو نگیر چون بعد یه مدت باید دکتر به دکتر برای کبد و معده و ....

یعنی حاضری سلامتیتو به فنا بدی برای لاغری؟

عزیزم اگه واقعا دوست داری رژیم بگیری از یه مشاور خوب کمک بگیر که راهنماییت کنه چیو چجوری بخوری

اشتباهه اگه رژیم نادرست بگیری ضررهای شدیدی میبینی  یک شبه آدم چاق نمیشه که یک شبه هم لاغر بشه& ...

متوجهم ولب بخاطر درس و کار همزمان وقت ورزش ندارم

رژیمم هم اصلا پرخوری نمیکنم منتها تیروئید دارم بجز اون هم بعضی وقتا ازونجایی که با خونواده زندگی نمیکنم و وقت ندارم مجبورم چیزای دم دستی مثل نودل بخورم که کالری زیادی داره

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
هرچند بار که تونستی  من فقط پنجشنبه ها میگرفتم چون روزای دیک باید صبحانه میخوردم واسه باشگاه ا ...

آهان.بعد یه سوال داشتم ،مثلا از ساعت ۷ عصر دیروز تو فست باشم تا ساعت ۱۱ خب؟از ۱۱ میتونم بخورم تا ساعت ۷؟و از ۷ میرم فست درسته؟

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 
آهان.بعد یه سوال داشتم ،مثلا از ساعت ۷ عصر دیروز تو فست باشم تا ساعت ۱۱ خب؟از ۱۱ میتونم بخورم تا ساع ...

آره درسته 

بعدش فقط سالم خوری  و حذف قند و شکر و فست و فوت ( حذف اینا باعث میشه پف صورت و بدن بخابع)

ورزش هم باشه نتیچه زودتر میگیری 

آره درسته  بعدش فقط سالم خوری  و حذف قند و شکر و فست و فوت ( حذف اینا باعث میشه پف صورت و ...

من چن روزه دارم انجام میدم..۴ ۵ کیلو میخوام کم کنم..

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿