2777
2789
عنوان

کارهای عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 79 پست
من اینو تو سرویس حمام ودستشویی استفاده میکنم وبعدش اب میکشم همه جارو اگه باهاش کف حالو تمیزکنم نیاز ...

ن اصلا نمونده اثرش 

فقط وقتی اسپری کردی دستمال خیس بکش و بلافاصله با ی دستمال خشک پاکش کن 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینایی که نوشتید هر لحظه که احساس کنم تمیز کردن می خواد انجام میدم  و اما برای لیست شما اینارو ...

من بالای کابینت‌های آشپزخونه رو هربار بعد تمیز کردن روزنامه یا مشنبا پهن میکنم که زیاد کثیف و چربی نشن..اینجوری پاک کردنشون راحتره

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که ارمش خودشو توی مرگ ببینه

براکاشی هتی آشپزخونم خوبه،؟

استفاده نکردم راستش .چون رو گاز ردش میموند فک کردم اونجام بمونه چون شفافن 

فک کنم برا اون مارک اکتیو بهتر باشه بنفشه رنگ ظرفش 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
به نظرتون لیست کامله؟ چیزی به ذهنتون نمیرسه

تمیزکردن هودیادت شده😩

شستن ودوختن ملحفه ها😬

تمیزکردن بخاری ها☹

خریدوشستن وبسته بندی گوشت،سبزی و،،،🤐

من اینابرام سختره تااینکه بخام کاردیگه ای کنم😅

وخدایی که بشددددت کافیست❣
استفاده نکردم راستش .چون رو گاز ردش میموند فک کردم اونجام بمونه چون شفافن  فک کنم برا اون مارک ...

اره این خیلی بهتره.منم اکتیو استفاده میکنم.تمیزیش عالیه..برا هود هم استفاده میکنم اسپری میکنم دو سه دقیقه میمونه بعد پاک میکنم‌عالی

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که ارمش خودشو توی مرگ ببینه

من بالای کابینت‌های آشپزخونه رو هربار بعد تمیز کردن روزنامه یا مشنبا پهن میکنم که زیاد کثیف و چربی ن ...

آره منم اول نمی دونستم اونجا کثیف میشه 

بعد که تمیزش کردم،کلا با نایلون پوشندم که هر وقت بخوام فقط نایلون ها رو عوض کنم 

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
اهان مرسی🌺

قربونت