2777
2789
عنوان

کارهای عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 79 پست
چه مارکی 

این 

البته فقط برای کف ازش راضی بودم و استفاده کردم.سرامیک کفمون سفید و براق نیست رنگیه .

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اآآیییییییی گفتی اوووووف مال منکه همش درحال پریدنه بهم

همشون مثل همین..شوهر من همیشه کارها و حرفه‌ای خودشو نمی‌بینه و هرچی من بگم صدتا میذاره روش و میرسه تو قیافه 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
نمی‌دونم چرا عید امسال اینجوریه دست و دلم به هیچ کاری نمیره

دقیقا هیچ شوق و ذوقی واسش نداریم قبلا عید یه حال و هوای دیگه ای داشت...

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

همشون مثل همین..شوهر من همیشه کارها و حرفه‌ای خودشو نمی‌بینه و هرچی من بگم صدتا میذاره روش و میرسه ت ...

هع😒😒پس کپ مال منه  تازه این روانی پارانوییدیم هستش خواهر ازخدابرات ارامش میخام کاملادرکت میکنم

اینایی که نوشتید هر لحظه که احساس کنم تمیز کردن می خواد انجام میدم 

و اما برای لیست شما اینارو هم اضافه کن که خودم انجام میدم 

پشت و زیر یخچال،ماشین ظرف و لباس 

بالای کابینت های آشپزخونه که چربی جمع میشه 

رسوب زدایی آبچکان

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
این  البته فقط برای کف ازش راضی بودم و استفاده کردم.سرامیک کفمون سفید و براق نیست رنگیه .

من اینو تو سرویس حمام ودستشویی استفاده میکنم وبعدش اب میکشم همه جارو اگه باهاش کف حالو تمیزکنم نیاز به شتوشو نداره   پس یا حالت چسب ناک نمیشه سرامیکا فقط بادستمال تمیزکنم

من تابستون چون کم آبی بود فرشای آشپزخونه رو نشستم.هی با خودم گفتم تا عید دوماه مونده.خیلی هم کثیفه.پریروز آوردم شامپو فرش کشیدم تمیز شد..چندتا کار کردم ولی خب برا عید دباره باید همواره تکرار کنم.مریضیم دیگه به سلامتیمون اهمیت نمیدیم

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که ارمش خودشو توی مرگ ببینه