2777
2789
عنوان

ازدواج به دختر طلاق گرفته؟

136 بازدید | 6 پست

سلام من یک پسرم

آیا کسی رو میشناسید با دختری که طلاق گرفته ازدواج کرده باشه و راضی باشه تو اطرافتون؟

میگن بیشترشون یا عصبی هستن یا کلی مشکلات روحی و روانی دارن یا به سختی به کسی ازدواج می کنند

البته یکیشم سر راه من قرار گرفت و میتونم تمام موارد بالا را تایید کنم

دیدم 

ی بچه هم داشت

زندگی خوبی دارن خداروشکر

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تا دلت بخواد ...

الانم زندگی خوبی دارن ..حالا تو همه خانواده ها هم مشگل هست ..ولی خوبن 

مهم نیست مطلقه یا مجرد حالا خانم یا آقا

مهم اخلاق و رفتار و تفاهم ...ممکنه دو نفر اصلن خصوصیات اختلاقیشون متفاوت باشه واس همین مشگلات بزرگ بزرگتر میشه و ب طلاق ختم میشه..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

ملینا جان خب وقتی جنسیتت مرده برا کاربریت یه اسم مردونه انتخاب میکردی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ربطی نداره ممکنه اونا حتی پخته ترم باشن تجربه های بیشتری داشته باشن🌚

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚