2777
2789

بگو

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@zarbano  

سلام عزیزم خوبی

من قبلا با یه کاربری که خودم تعلیقش کردم ازت تعبیر خوابمو پرسیدم

میشه بازم بپرسم؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

@zarbano      

عزیزم من چند وقتیه از تاریکی همش میترسم

با این که سعی میکنم نماز شب هم بخونم اما شب که میشه از هرچیزی بیرون اتاقم باشه میترسم نمیتونم از اتاقم بیرون برم البته یه چند وقتیه ترسم کمتر شده

امروز به مامانم گفتم میخوام از چند روز بعد نماز حضرت زهرا رو بخونم برای دفع این ترسا

قبل اذان ظهر خوابم برد

همش خواب طوفان و شکستن پنجره های خونمون و اتاقمو میدیدم و کنار تابلو های اسامی خدا تو ااتاقم جن میدیدم دو تا گربه ی سیاه بهم حمله کردن و همش خیره میشدن تو چشمام که بعدش برادرم تو خواب بیرونشون کرد

همش اسم حضرت علی ع رو تو خواب صدا میکردمو ازم دور میشدن اما نه کاملا

تا این که روی اب 4 قل رو خوندم و روی در و دیوار اتاقم پخش کردم ابو و از خواب بیدار شدم....

تو خوابم یه امام زاده با گنبد طلایی همسایمون بود اما نمیتونستم برم چون عذر شرعی داشتم خارج از خواب هم عذر شرعی دارم فعلا که امروز تموم میشه

اسم امام زاده رو تو خواب فهمیدم اما این امام زاده تو شهرمونه و گنبدش طلایی نیس

تو خواب بهم القا شد که این جن ها مسلمون هستن

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

من تعبیر خواب بلد نیستم  ولی دعا نداری؟

عزیزم نمیدونم اما خیلی میترسم شبا

نمیدونم منشا چیه

قبلا دوران نوجوانی یه مدت همش میترسیدم اما وقتی تابلو های قرانی تو  اتاق خوابم نصب کردم درست شد

تا الان که چند وقتیه اینطوری شدم

@zarbano        

ببخشید انقدر سوال میپرسم 

یه شب هم خواب دیدم تو یه مراسم مذهبی که ظاهرن شهادت بود

داشتم رد میشدم ازش بقیه لباس مشکی پوشیده بودن اما چون من رهگذر بودم فقط لباسم رنگی بود

یه اقایی رو دیدم تو همون مراسم که برگشت با لبخند بهم گفت چشمای زیبایی داری تو صورت پسرا نگاه نکن

تو دلم اصلا از اون لبخندی که زد خوشم نیومد چون غریبه بود برام

از اون تایم به بعد پروفایلامو تو تمام شبکه های مجازی پاک کردم

هر وقتم میام مجدد عکس بزارم عذاب وجدان شدید بهم این اجازه رو نمیده....

نمیدونم تعبیرش چیه

همه ی عکسام هم با حجاب کامل و فقط عکس چهرمه ایرادش چی بود اخه

@zarbano           ببخشید انقدر سوال میپرسم  یه شب هم خواب دید ...

بنظرم از کسی‌که بلده بپرسید

آشنایی طلبه ای ممکنه اینا بدونن یا راهنماییتون کنن 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
بنظرم از کسی‌که بلده بپرسید آشنایی طلبه ای ممکنه اینا بدونن یا راهنماییتون کنن 

اصلا نمیشناسم کسی رو

شما میشناسین؟

اصلا نمیشناسم کسی رو شما میشناسین؟

من یه حاج خانمی رو میشناسم

هر موقع دیدمشون سوالاتونو ازش می پرسم