2777
2789
عنوان

خانواده سمی

404 بازدید | 17 پست

دارم اماده میشم برم کتابخونه اذیتم میکنن اینقدر تو خونه مامان و بابام اذیتم میکنن

بابام که اصلا حال به هم زنه فقط میرم بیرون درس بخونم که نبینمشون بعداز کتابخونه ام میرم مسجد میشینم میخونم 

حالم ازشون بهم میخوره اینقدر خانواده سمی دارم نگین باباته که از بچگی منو کتک میزد نقش ناپدری رو برام داشت 

حتی مدتی که میخوام اماده شم برم نبینم شونم اذیتم میکنن😭😭 با حرفاشون دلمو میشکنن

چکارکنم ازدستشون؟

یک صلوات برام میفرستید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خدا بهت صبر بده و کمکت کنه 

من حتی کتابخونه هم نمیزاشتم برم 

اما الان دلم برای اون تویله تنگ میشه 

ولی یادت باشه وقتی ی خانواده مزخرف داشته باشی انگار خدا جبزان میکنه زندگی خوبی بهت میده منظورم متاهلیه 

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

خدا نبخشه مگه ادم با پاره تن اش اینطوری میکنه بچه های معصوم بی گناهی که بخاطر خودخواهی اونها به دنیا اومدن حالا هم اذیتشون میکنن  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

منم یکم تو مجردی گرفتار خانواده بودم ک نمیذاشتن بیرون برم فقط مدرسه و کلاس ...ولی الان نمیدونی ک همش دلم میخواد پیششون باشم و بابام ک بیماری دیابت داره و درد میکشه دائم فکرم پیششه و میگم کاش من جاش مریض بودم

...یروزی نظرت برمیگرده

حالا فکر کن قرار بود نذارن بیرون هم بری دیگه چی میگفتی ؟!

دقیقا من تو همین وضعم 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
دقیقا من تو همین وضعم 

خیلی سخته من از بس گریه کردم دیگه خسته شدم هر راهی رو فکر کنی رفتم دعا کردم قانون جذب رو‌ رفتم اصلا تمومی نداره حتی به خودکشی هم فکر کردم نمی‌دونم چرا این جهنم تنهایی تموم نمیشه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

درستو خوب بخون، دانشگاه راه دور بزن برو ی چندسال از دستشون راحت شو. تو دانشگام کیس خوب پیدا کن برو دنبال زندگیت.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

باز خوبه میذارن بری بیرون مال مام اذیت میکردن بعد میگفتن حق نداری پاتپ از خونه بذاری بیرون😑

دیشب بابام به من تیکه مینداخت معلومه درس خوندی😭

یک صلوات برام میفرستید❤️