2777
2789
پونزده ندارم ۱۴ پرومکسه  ولی من الان باهاش هم نت دارم هم تماس میگیرم اوکیه همه چی یه ماهی میشه ...

مشکل همینه دیگه نمیخوام هرجا میرم دو تا گوشی بگیرم دستم😂☹️

تو اینستا که میخوندم میگفتن شانسیه یسری الان ۱ ساله ۱۴ دارن و انتن دارن یسری ام بعد دوماه قطع شده و دیگه برنمیگرده...میترسم بخرم منم که خوش شانسسسسسس روز اول انتنم میره دیگه نمیاد🤣🤣🤣

عزیزم اطلاعات دقیقی راجب ریجیستر ندارم ینی  شما موقع راه اندازی  اس ام اس همتا اینا نداشتی دیگه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکل همینه دیگه نمیخوام هرجا میرم دو تا گوشی بگیرم دستم😂☹️ تو اینستا که میخوندم میگفتن شانسیه یسری ...

ببین من اولین سیمکارتمو که انداختم پنج دقیقه بعدش اس ام اس همتا اومد قطع شد کلا

ولی این دومیه رو با همین روشا اینستا اینا اوکیش‌کردم پیامک همتا ده دقیقه بعدش اومد ولی خوبه همچنان😂

ببین من اولین سیمکارتمو که انداختم پنج دقیقه بعدش اس ام اس همتا اومد قطع شد کلا ولی این دومیه رو با ...

ینی الان گوشیتون ثبت شده اس؟

پ چی میگن که ۱۴و۱۵ چون ریجیستر نمیشه کالای قاچاق به حساب میاد

بخدا دو دل موندم چیکار کنم میخوام زودتر بخرم یه وقت گرون نشه ضرر کنم☹️

ینی الان گوشیتون ثبت شده اس؟ پ چی میگن که ۱۴و۱۵ چون ریجیستر نمیشه کالای قاچاق به حساب میاد بخدا دو ...

نه نه اشتباه نکن😂😂ثبت نشده من با این راه پ روشای اینستا پیچوندمش وگرنه این رجیستری نشده اصلا امکان داره فردا قطع شه ولی خب اکثر کسایی که دارن میگم حداقل دوسال جوابه

اینجور که بوش میاد بعد اومدن ایفون ۱۶ فکرکنم میشه سال بعد ۱۴رجیستری میشه درواقع میگم احتمالا بعد رفع فیل اینستا و فیسبوک نوبت ایفون ۱۴ میشه😂

من xsmax دارم به همسرم گفتم 15 بگیر 

کفت دو تا گوشی بزرگ دستت سختت نیست 

سفارشم داد دوستش برام بیاره 

یکی دو هفته فکر کردم هی با خودم گفتم خوب الان دوتا گوشی بعدش تازه گوشی جدید زنگ نمی خورد که قدیمی بود  همش باید هات اسپاتم روشن میبود اینطوری گوشی قدیمیه هم همش شارژ تموم میشد اصلا یه داستانی 

دیگه کلا بی خیال شدم 13 پرومکس خریدم راحت الانم راضیم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................