2777
2789
عنوان

لاغری تا عید

102 بازدید | 6 پست

سلام خوب هستید دوستان من میخام تا عید ده کیلو کم کنم میدونم زمان کمه و شاید نشه اگه بشه هم بدنم آسیب میبینه اما شرایط جوریه که هم باید سه تا سایز کم کنم هم ده کیلو وزن لطفا اگه کسی تجربه ای چیزی داره کمک کنه ممنون🥺🙏🏻♥️

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم!🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم کتوژنیک میای باهم همراه شیم بگیریم؟ البته باکتو ژنیک ماهی ۱۰ کیلو‌کم میکنی نون برنجم ند ...

وای من قبلا گرفتمش تو دوروز سه کیلو کم کردم اما چون میوه نداشت نمیتونستم من معتاد میوه ام🥲😂

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم!🌚✨

فستینگ بنظر من خیلی خوبه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

رژیم کتوژنیک میای باهم همراه شیم بگیریم؟ البته باکتو ژنیک ماهی ۱۰ کیلو‌کم میکنی نون برنجم ند ...

چطوریه؟

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم