2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان نداره هرکی هم میگه داره و دفع میشه چرته چاره اش جراحی اونم لاپاراسکوپی که سبک هست

خیلی میترسم میگن عملش خطر داره. الان که باردارم خدا کنه تا پایان بارداری مشکلی پیش نیاد.

چند سانت بود؟ درد داشتین؟

پرسنگ بودهرازگاهی معده دردمیگرفتم دردش میزدپشتم خیال میکردم مشکل معده دارم اما درده سری ساعته تموم میشدامای باردیگه گرفت ول نکردمجبورشدم برم بیمارستان وباسونومشکلموفهمیدن

Dunyada olumden baskasi yalan
خیلی میترسم میگن عملش خطر داره. الان که باردارم خدا کنه تا پایان بارداری مشکلی پیش نیاد.

عزیزم اصصصلا نگران نباش

منم دقیقا ۶ سال پیش شرایط تورو داشتم

۶ماهه باردار بودم و درد شدید داشتم رفتم دکتر سونو گف سنگ صفراست

رفتم پیش یه جراح خیلی کاربلد گف عمل کنی بهتره

پیش دکتر زنان خودمم رفتم گف عمل کن ممکنه تو ماههای اخر که شگمت بزرگ میشه بره توی مجرا گیر کنه اونموقع داستان میشه همچین موردی داشتیم

منم عمل کردم لاپاراسکوپی پیش یه جراح خوب

و خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومد دوران نقاهتش هم کمه زود سرپا میشی

ان شاءالله برات سبک بگذره

ینی چشماش چه رنگی بود💔

چه خطری؟

من خودم مادرم و خواهرم عمل کردیم

خواهرمم باردار بود ولی تا بعد زایمان فکرمیکرد معده اش هست

بعد زایمان عمل کرد

ینی چشماش چه رنگی بود💔