2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم

دکتر ی قرص داد بخورم برای همیشه که منم نخوردم بعد ی مدت الان گاهی میگیره درد میکنه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من دارم دکتر ی قرص داد بخورم برای همیشه که منم نخوردم بعد ی مدت الان گاهی میگیره درد میکنه

قرص رو میخوردی بهتر بودی 

من امید ب درمان ندارم فقط میخام حالم بهتر شه

اگه باشعوری وقتی نظرت مخالف منه ریپ نزن 
قرص رو میخوردی بهتر بودی  من امید ب درمان ندارم فقط میخام حالم بهتر شه

اره بد نبود

ولی من وقتی به ی چیز فکر میکنم بیشتر قلبم درد میکنه که فکر میکردم این دلیلش ناراحتی قلبی باشه ..

زیاد سختش نکن اینطوری بدتر میشی من دیشب تو رختخوابم بودم و کاملا ریلکس بودم که یهو بدجور تیر کشید جیغ زدم بعد دو دقیقه بعدش یادم رفت

دکتر رفتی دارو داده؟

به من همون قرصو داده بود با ارامش بخش

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

به efقلبه درسته؟شماچنده؟؟

نمیدونم سر در نمیارم من پارسال بهمن دیگه دیدم خیلی درد میکنه رفتم دکتر ازم اکو و نوار قلب گرفتن گفت نارسایی داری و همیشه این قرصارو بخور که منم نخوردم

اره بد نبود ولی من وقتی به ی چیز فکر میکنم بیشتر قلبم درد میکنه که فکر میکردم این دلیلش ناراحتی قلب ...

منم ناراحتی قلبی دارم ولی نارسایی نیست تیر هم میشکه 

به یه دلیلی گرفتی یه مشکل قلبی دارین مثلادریچه ای

به حکمتش دل بسپار(خدا)
چرا نارسایی گرفتی؟ چندسالته؟

من 19 سالمه 

مشکلات زیاد داشتم همیشه فکرم درگیره 

پارسال سر ی نامردی افسردگی گرفتم کارم کشید به قرص ارام بخش و...که قلب دردمم بهش اضافه شد ولی جالب بود فقط راجب مسایل مربوط به اون قلبم تیر میکشید و درد میکرد میزد به دست چپم طوری که از دردش گریه میکردم رفتم دکتر و....هنوزم که هنوزه وقتی دلم تنگ میشه قلبم درد میکنه مثلا الان چند روزیه خیلی یادم میفته اون و خاطرات قلبم بیشتر درد میکنه قبل اینکه بریم دکتر فکر میکردم ناراحتی قلبیه و نارسایی ربطی به مسایل روحی نداره اما من فقط خیلی حالم بد بودنی قلبم درد میکنه

منم ناراحتی قلبی دارم ولی نارسایی نیست تیر هم میشکه  به یه دلیلی گرفتی یه مشکل قلبی دارین مثلا ...

دکتر بهم در همین حد گفت که نارسایی داری و باید همیشه این قرصارو بخوری

ولی بنظر خودم بیشتر میتونه نناراحتی قلبی باشه حالم بد بودنی تیر میکشه و درد میکنه

من 19 سالمه  مشکلات زیاد داشتم همیشه فکرم درگیره  پارسال سر ی نامردی افسردگی گرفتم کارم ...

الان نارسائی داری؟

آره قلب خیلی میزنه به دست منم دستم خیلی دردمیگیره استرس وترس هم شاملش میشه

خودتو مشغول کن فکر نکن

به حکمتش دل بسپار(خدا)