هیچ قرصی سرخود نخور..
قربونت برم قرص ها فقط شوک به بدن میده.. چرا دکتر به ما میگه وقتی کم خونی این تعداد قرص اهن رو بخور بعد ازمایش مینویسه اگر دید بهتر شده میگه دیگه نخور...!
قرص شوک به بدن میده که یهو مثلا اهن اومد تو بدن چرا.. شاید نیازه.. اونو تولید کنم.. هم زمان با خوردن قرص حس میکنیم داریم بهتر میشیم.. بعد فکر میکنیم اون قرص خوبمون کرد..خبر نداریم که اون قرص فقط شوک داده استارت زده..
اگر فست فوت میخوری
اگر خوراکی های کارخونه ای زیاد میخوری
چیزایی که نگهدارنده دارن رنگ های خوراکی و شیمیایی دارن..
چیزایی مثل نوشابه و دوغ کارخونه ای میخوری...
اگر مواد غذایی سالم رو فیریز میکنی و مدتها تو فیریز میمونه و بی خاصیت میشه بعد مصرف میکنی..
هر چیزی که ارگانیک نیست رو میخوری..
بدنت زمان میبره اونا رو هضم کنه..
ساعتها درگیر هضم چیزای غیر مفید و غیرارگانیک هست..
بعد ما کنارش شیره انگور میخوریم ،میوه و خرما وکشمش و.. میخوریم..بعد میگیم خب من اینا رو خوردم الان باید ویتامین بدنم اوکی شه..
نمیشه..
چرا...
چون بدن ما درگیر اون چیپس و بستنی و پفک و لواشک و سوسیس و سس مایونز و سس گوجه و روغن پالم و..هزارتا چیز غیرارگانیک که تو سفره ی هممون هست شده..
داره زور میزنه اونو دفع کنه..
اون وسط ما هی چیزای مقوی میخوریم.. روده هنوز درگیر اون چرت و پرتاس.. مواد غذایی تو شکممون میمونه فاسد میشه.. گاز تولید میکنه.. این گازها برای سلامت پوست و موهامون خوب نیست.. سلامت روده و معده امون به خطر میوفته.. بدنمون ورم میکنه شکممون نفخ داره..وزنمون خیلی زیاد نیست ولی ورم شکممون جوری میشه انگار چاق شدیم و شکم داریم..
اگر بتونی بیشتر غذاهای سبک بخوری.. مثلا یه کف دست گوشت..مرغ ماهی گوشت قرمز رو مثل خارجی ها با چنگال بخوری.. نون نخوری.. برنج نخوری..
معده ات فقط گوشت رو هضم کنه..سبزی ترشی سالاد نخوری باهاش.. چندتا چیز خام و پخته رو همزمان نخوری..معده یه آنزیم تولید میکنه مثلا برای هضم سبزی خام..یهو یه ترشی تند و سرکه ای میاد..یه گوشت بزرگ یه بشقاب برنج..در هم خواری میشه..در هم میخوریم..معده هنگ میکنه چه مقدار اسیدمعده تولید کنیم دقیقا برای هضم این چیکار کنم برای اون چیکار کنم..زمان میبره به معده فشار میاد زخم معده به دنبال داره..بعضی مواد غذایی فاسد شده بعضیاش که خوب جویده نشده خوب هضم نشده و توانایی جذب ریزمغزی ها برای روده امکانش نیست و دفعش میکنه..
ما نگاه میکنیم از همه مواد غذایی میخوریم.. ولی چرا کمبود ویتامین داریم کم خونی داریم..
سعی کن صبح زود بیدار شی..صبحانه یه چیز خوب و کامل و مقوی بخوری..مثلا ارده شیره بخوری
نون جو و سبوس دار بخوری گاهی..نون گندم بخوری..
من نمیدونم این ارد نونوایی ها چیه
اما اینجا یه نونوایی ازاد پز هست نون گندم میپزه رنگ و طعمش با نونی که معمولی از همه جا میخریم فرق داره..گرون تر هم هست.. تافتون ماننده..دونه ای ۵تومن
ناهار نخور
بهترین کار تو دنیا حذف ناهاره
به جاش..
چند ساعت بعد صبحانه شیر بخور..خرما بخور چندتا
چند ساعت بعدش میوه بخور..
چند ساعت بعدش بازم شیر بخور..یا اگر توانایی مالی دارید بهترین جایگزین شیر بادام درختی هست روزی ۱۴ تا مثل آدامس بجویی جذب بزاقی بشه..از طریق آب دهان جذب شه..
همین طور تا وعده شام از لبنیات و میوه ها و خشکبار استفاده کن..
بعد غروب افتاب.. بعد اذان.. عین افطاری خوردن..شام بخور..
روزه چرا میگن خوبه..سحر اوج سکته های مغزی هست..خون لخته میشه تو رگهای مغز.. سکته میکنه..
تا حالا شنیدی نوزاد سکته کنه..شبها صد بار بلند میشن.. مادر و پدر نوزاد هم شبها هی بیدار میشن.. سکته نمیکنن..کی ادم سکته میکنه.. اون موقع که بچه کوچیکی در کار نیست بیدارت کنه..اهل نماز و ... هم که نباشیم بلند شیم نماز صبح.. خون لخته میشه و سکته میاره..
بماند..
صبح زود تو روزه صبحانه میخوریم..
ناهار حذف میشه.. شام سر شب ..بعد اذان افطار میکنیم..کمترین فشار روی معده و روده است..با حوصله چیزایی که دریافت کرده و هضم و جذب میکنه..بعد میبینیم اون زمانا میگن طرف با نون و خرما زندگی میکرده و شیر مرد بوده.. الان صبح تا شب همه دارن میخورن.. معده ها همیشه پر و سنگین و حس سستی و تنبلی و.. رو هزاره..شیرمرد و شیر زن پیش کش.. یه مشت تنبل افسرده و دل مرده و..بی اعصاب تو جامعه دارن میچرخن..
کم بخور
مفید بخور
ارگانیک بخور
سحرخیز باش
ناهار رو حذف کن
پیاده روی کن..
سموم بدنت دفع شه و عرق کنی بسوزه..
شام سرشب بخور
شب زود بخواب که بتونی سحرخیزی رو ادامه بدی..
بدنت میشه مثل ساعت دقیق و سالم..
اینا رو رعایت نکنی نه طب سنتی با دمنوش هاش.. نه دکترا با قرص هاشون ..کاری برات نمیتونن بکنن..
سلامتی در گرو زندگی سالمه..و البته فکر سالم و مثبت اندیش بودن و غیبت نکردن و... هم که خودش یه مقاله کامله تاثیرش رو سلامتی..
سرت رو درد اوردم..
فقط جهت تبادل اطلاعات اون چه که میدونستم رو گفتم شاید یکی که نمیدونم کیه و کجاست عمل کنه سلامت باشه و دامنش سبز بشه..