2777
2789
عنوان

نحوه ی رفتار با شوهر ی که...

192 بازدید | 12 پست

همیشه بیتفاوت و به اصطلاح سرده ،، وقتی میاد خونه یا با تلویزیون سرش گرمه یا با بچه ها،، دلیلشم میپرسم انکار میکنه و کلا هیچ اهمیتی براش نداره ،،چطور باید باشه ؟؟ من کلا آدمیم که نمیتونم مقابله به مثل کنم ،،شاید چون دوتا بچه کوچیک دارم بلاخره در مورد بچه ها مجبور به صحبت با هم میشیم ،، شما تو این شرایط چطور رفتار میکنین ؟؟اگه بخوام مثل خودش باشم هم شروع میکنه که تو بداخلاقی عصبی هستی ،تحمل انتقاد رو نداره ،، توقع داره من به همه کارای بچه ها برسم و تحملم هم زیاد باشه و هیچوقت خسته نشم 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت های اولیه که از سرکار میاد خستس ، خستگی کار و اعصاب خوردی و سروکله زدن با همکار و مشتری و مدیر و .. 

میاد خونه با محبت و لبخند ازش پذیرایی کن ، استراحت کنه ، سیر بشه ، خودش بهت میل پیدا میکنه و میاد سمتت 

چون خانه داری درک نمیکنی یه ادم شاغل با فکر هزینه ی خانواده و هزارتا مسئولیت چه خستگی روحی و جسمی تحمل میکنه 

خب خودت گفنی دیگه 

بخاطر شرایط و بچه ها و مسئولیت زیادت خسته و عصبی شدی 

نباید اینارو قاطی کنی 

شوهرت از بقیه جداس، نمیتونه تاوان شلوغ بازی بچه هارو بده ک 

مثه اینکه اون اعصاب خوردیای سرکارشو رو تو‌خالی کنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
شوهرتون شاید ازتون رنجش داره . و شاید قبلا باهاش صحبت کردی و تهش دعوا شده و داره یجوری فرار میکنه از ...

شاید ،دعوا که داشتیم ولی سر موضوعی که یجور میخواسته زرنگی کنه ومن با تصمیمش مخالفت کردم بخاطر همون شاید باشه ،،ولی خب نمیشه که من ا حق و حقوقم بگذرم تا اون خوشحال باشه ،در واقع انگار طوری شده که باید هرچی گفت قبول کنم تا رفتارش باهام خوب باشه 

شاید ،دعوا که داشتیم ولی سر موضوعی که یجور میخواسته زرنگی کنه ومن با تصمیمش مخالفت کردم بخاطر همون ش ...

مبدونم چی میگی 

کلا مردها به خاطر کمبودهای عاطفیشون خیلی دارن الان روی زندگی با همسرشون مقابله به مثل می‌کنند 

ساعت های اولیه که از سرکار میاد خستس ، خستگی کار و اعصاب خوردی و سروکله زدن با همکار و مشتری و مدیر ...

والا من تو خونه با بچه ها از صبح تا شب سر و کله میزنم ،بنظرم سختیش بیشتره تا کار بیرون ،نمیدونم ،،، ولی حتی تا حالا نیم ساعتم نشده بچهامو بسپارم دست کسی حالا کار واجبم داشتم نشده تا حالا 

خب خودت گفنی دیگه  بخاطر شرایط و بچه ها و مسئولیت زیادت خسته و عصبی شدی  نباید اینارو قا ...

واقعا صفر تا صد کاراشون با منه ،،ولی خب منم یه آدمم خسته میشم ،،اما اصلا با هم زیاد حرف نمیزنیم یا تو کارای بچه ها هیچوقت کمکی نکرده که باد درگیر بشه یا عصبی 

واقعا صفر تا صد کاراشون با منه ،،ولی خب منم یه آدمم خسته میشم ،،اما اصلا با هم زیاد حرف نمیزنیم یا ت ...

ببین عزیزم فقط میتونم بگم اصلا لج نکن و مقابله ب مثل نکن، بجای غر زدن تو جمله های کوتاه براش توضیح بده ک جرا بی حوصله ای، احساستو‌توضیح بده،مثلا نگو بچه غذارو ریخت زمین همه جا رو ب گند کشید مل خونرو جارو کشیدم طی زدم فلان بصار و یه ساعت توضیح،

فقط بگو بچه ها هنوز خرابکاریاشونو دارن، منم مسئولیتم زیاد شده زود خسته میشم،

مردا زیاد توضیح دادن ما رو غر فرض میکنن 

ازش بپرس ک از روز و کارش بگه،همینا صحبت رو بینتون باز میکنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
والا من تو خونه با بچه ها از صبح تا شب سر و کله میزنم ،بنظرم سختیش بیشتره تا کار بیرون ،نمیدونم ،،، ...

ببین عزیزم شما هرچقدم خسته شی باز با کسایی سرو کله میزنی ک عاشقشونی!!!!

مردت بیرون خونه با کلی استرس و فشار مالی با کسایی سروکله میزنه ک ازشون بدش میاد، آدمای زبون نفهم،غر ارباب رجوع غر مدیر غر کارمند توقعات هرکدومشون،شکستن غرورش گاهی 

شما این دغدغه هارو نداری بجاش و هرکار میکنی تو خونه و با بچه هاییه ک عاشقشونی!!

ببین عزیزم شما هرچقدم خسته شی باز با کسایی سرو کله میزنی ک عاشقشونی!!!! مردت بیرون خونه با کلی استر ...

عزیزم شما ازدواج کردی ؟بچه داری ؟