2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرز امام جواد میگن حتما باید یه روحانی نمازشو بخونه و دست نویس باشه درسته؟؟

دست نویس باشه اره ولی خودتم میتونی نمازشو بخونی، باید از جای مطمئن بگیری که اداب نوشتنشو رعایت کرده باشن و روی پوست آهو ام باشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چی هست؟از کجا گرفتی؟

از یه دعانویس البته کارش فقط با قرآنه ب محض اینکه قرانو وا کرد گفت بچتو چشم زدن فک کنم آیت الکرسی نوشت گف بزار لای لباساش

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من هیچ اعتقادی نداشتم 

ولی چندبار دیدم 

و کلا معتقد شدم 

خاندان همسرخواهرم همشون دیر بچه دار میشن

خواهرم شب عروسیش بچه دار شد 

خواهرشوهرش گفت هر تخم داداشم بکاری زود سبز میشه

مادربزرگ عروس خالم گفت خدا بده شانسسسسس (دوتا نوه خودش بچه دار نشدن ..سال بعد هر دو آوردن و سالم....جالبه ما همیشه برای همه دعا میکردم ..و هیچ کس برای خواهر مظلومم خیر نخواست  )

بچه سندرم داره و مشکلات زیاد

الان 11 ساله خواهرم اسیره 

یه جاری دارم آرزوش بوده شوهرم بره خواهرزاده اش رو بگیره 

یه سری دید ما کنار هم نشستیم گفت شماها هنوز از هم سیر نشدین ....

هر وقت ما رو میبینه بعدش ما دعوامون میشه 

اینقدر که تا میبینمش مرتب ناس و فلق میخونم 

بنظرتون چیکار کنیم چش نخوریم . عموهام بشدت پولدار تو بازار تهران مغازه های میلیاردی  دارن ولی ه ...

اونا دیگه از اول داشتن واسه همه جا افتاده،ماهم مورد اینجوری زیاد داریم

چیکار کنیم کم شه بخدا ما همش درحال ضرر دادن هستیم تو روی خودمون پشت سرمون همش مالمون حساب کتاب میکنن

بخدا نمیدونم.تو یکسال گذشته زندگی من زیر و رو شد تمام دار و ندارمون رفت.

بیشتر چشم زخم و کسایی که چشم دیدنمون رو ندارن همین فامیلای خیلی نزدیکمونن.یه جوری شده که حتی من توی اینستا یه عکس از خودم حتی استوری نمیکنم.خوبه مثل خودشون نیستم دم به دقیقه جشن و تولد و حتی خریداشون و غذاهاشونم استوری میکنن،یه ساله بنای دوری و دوستی گذاشتم فقط تلفنی حرف میزنم حتی تصویری هم نه بشدت انرژی منفی دارن بعضیاشون.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙