2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زیاد 

حرز امام جواد

معوذتین

صدقه 

ایت الکرسی

چشم زخم دارم هیچ کاریم پیش نمیره 

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

من اعتقاد دارم، چون قدرت انسان خیلی بالاس می تونه حتی یه سنگ رو بشکنه اگه تمرکز کنه

تو قرآنم در مورد چشم زخم گفته ولی خیلی بهش فکر نمی کنم چون هر چی فکر کنی اتفاق می افته، هر روز صدقه میزارم کنار

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

پیامبر ص :

اگر قبرها شکافته شوند خواهی دید که بیشتر مردگان به مرگ طبیعی نمرده ان و بسیاری به خاطر چشم زخم وفات پیدا کردن . ببخشید توی این مضون هاست . توی قرآن هم  تصدیق شده به وجود چشم زخم . مطالب و دعاهای قشنگی هست می تونید سرچ کنید

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .