2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 29073 بازدید | 64 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همه جارو میرفتم فقط اونجا نه  چند وقت پیش زودتر  رفته بودم دیدم خانم های سن بالا همشون ...

مبااارکه 💃🤭 

من تحمل درد اپیل اونجاهارو ندارم 

باز لیزر پرسیدم دردی نداره زیاد 

دغدغه اصلیم پشتمه که کمر درد گرفتم باهاش

اره دقیقا واجبی عالیه . از منم همیجور کرده بدنمو  ولی رشد موهام زیاد و باید زود ب زود شیو کنم

می ارزه واقعا 

جالبه دفعه های اول سودا از بدنت دفع میشه قشنگ خودت متوج میشی، یه سری تمام صورتم انگار روغن ریخته بودن، یه سری بعد استفاده خیلی خلقم تنگ شده بود فقط اثرات سم زدایی بود واقعا عجیبه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
جزهزینه سوددیگه ای نداره، دوستم وچندازاشناهامون رفته بودن هیچکدوم راضی نیستن تازه دوتاشون بدترم شده ...

منم ژیلت استفاده می کنم.ولی چند وقت پیش،یه بنده خدایی که افتاده بود روی تخت بیمارستان و مریض بود و قدرت حرکت نداشت را دیدم،که دیگران براش شیو می‌کردند.به فکر فرو رفتم.که برم لیزر....

الانم که بچه ها میگن،مادام العمر باید بری و نابود نمیشه موها...😑

می ارزه واقعا  جالبه دفعه های اول سودا از بدنت دفع میشه قشنگ خودت متوج میشی، یه سری تمام صورتم ...

اون سری اول جاهای حساسمو پودر گذاشتم و بعد رفتم دور دست و پاهام . تا متوجه شدم دیر شده بود و بالای رونمو و پشتمو کامل سوزوند . تا چند روز سوز داشتم . پوستم له شده بود 🤕 خیلی بد بود

منم ژیلت استفاده می کنم.ولی چند وقت پیش،یه بنده خدایی که افتاده بود روی تخت بیمارستان و مریض بود و ق ...

فکراین چیزارونکن گلم الهی ک همیشه سلامت باشی وهیچ موقع محتاج کسی نباشی ک کاراتوبکنه 😘واقعای عمردرگیری بروبیاداره اصلانمی ارزه ب نظرم 

Dunyada olumden baskasi yalan
منم ژیلت استفاده می کنم.ولی چند وقت پیش،یه بنده خدایی که افتاده بود روی تخت بیمارستان و مریض بود و ق ...

ژیلت خیلی بده به یک روز نرسیده موها درمیاد، ولی خب لیزر هم اینجوری که بقیه میگن انگار جلساتش تموم شدنی نیست و بازم مو در میاد و اینکه نازک بشه یا نه شانسیه و بستگی به بدنت داره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792