2821
2789
عنوان

لیزر بیکینی

29041 بازدید | 64 پست

سلام خانما، کیا جلسات لیزر بیکینی رو کامل رفتن تا آخر؟ میخواستم بدونم بعدش واقعا موها کم و تبدیل به پرز میشه؟ البته خود مراکز لیزر میگن بعد اتمام جلسات تازه جلسات شارژ شروع میشه و بازم باید بری. لطفا اسم دستگاه لیزرتون هم بگید

لیزر تا عمریه تموم شدنی نیس 

ولی کم میشه و پرزیه .اونقد صافو خوب میشه

روشن میشه پوست و اینکه اونجاهایی که رطوبت زیاده یکم مو در میاد که با یه دور ژیلت میره

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا نفهمیدم این شارژ دیگه چیه ! همون واجبی که هم ارزون تر بود و هم پرخاصیت تر که اینهمه رفت و امدم ...

لیزر بری گاهی یه قسمت هایی در نمیادددد و نیازی نیس بزنی تو حمومم اون قسمتی که  رطوبت بدن زیاده در میاد یه ثانیه ژیلت میزنی تمام 

خیلی خوبه

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز