2777
2789

رژیم پروتئینه

میگفتی خودم برات مینوشتم🤣

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

زیادی نخور

نقرس میاره پروتئین زیادی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

زیادی نخور نقرس میاره پروتئین زیادی

پروتئین مگه چاق نمیکنه😶😂

۵ساعت رژیمو گرفتم دیدم واقعن نمیتونم بدون برنج زندگی کنم رژیم کنسل شد

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
پروتئین مگه چاق نمیکنه😶😂 ۵ساعت رژیمو گرفتم دیدم واقعن نمیتونم بدون برنج زندگی کنم رژیم کنسل شد

جر🤣

هم لاغر میکنه هم چاق

بستگی داره چند کالری بخوری

پروتئین مگه چاق نمیکنه😶😂 ۵ساعت رژیمو گرفتم دیدم واقعن نمیتونم بدون برنج زندگی کنم رژیم کنسل شد

پروتئین برا عضله سازی بدنسازاس بدون ورزش زیاد بدردت نمیخوره

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار