2777
2789
عنوان

احساس خوشبختی نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 58 پست
عزیزم من مهاجرت کردم و حالم خیلی بده. دقیقا پولم دارم ولی دلم خوش نیست

چند وقته مهاجرت کردی ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم به دعای شما. ۲۷ سالشه.

سنی نداره که . انشاالله به زودی سر و سامون بگیره تا شما هم آروم بشید . با خودتون زیاد ببریدش مهمونی تا براش خواستگار خوب بیاد .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
سنی نداره که . انشاالله به زودی سر و سامون بگیره تا شما هم آروم بشید . با خودتون زیاد ببریدش مهمونی ...

واسه شرایطشه که میترسم. مهمونی که زیاد نداریم. انشالله‌ ممنونم از دعایی که در حقش کردی. 

الهی نگاهی
نزدیک ۴.۵ سال

مهاجرت و موندن ، سخت ترین کار دنیاست . امیدوارم حالت هرچه زودتر بهتر بشه . اگر میتونی یه خونه ویلایی از اینا که دور تا دورش سبزه است و نور آفتاب کامل میاد داخل بگیر ، مطمئن باش حالت بهتر میشه .

کاش میشد شما و استارتر یه راهنمایی میکردید که چطور به شغل و درآمد رسیدید . البته من یه خانوم خونه دا ...

فربونت برم من سالها تلاش کردم، بعد از ادامه تحصیلاتم 

خدا کمک کرد و مسیر شغلی هموار شد 

ببین من الان یکی از غصه هام اینه شوهرم مرد خوبیه اما ابدا فکر نمیکنه باید از نظر مالی منو تامین کنه

برای خونه فول خرید میکنه

اما دریغ از یه ریال به شخص خودم

گاهی حسرت خانم های خونه داری رو میخورم که از گرفتاری زندگی خبر ندارن ومطلقا به همسرشون تکیه کردن 

بدون اینکه حرص بخورن

البته من میدونم به عقب برگردم باز همین مسیر رو انتخاب میکنم

چون به شدت مغرورم و نمیتونم به کسی نیازم رو بگم

بیش از حد قوی بودن منو از درون شکسته 

انگار خودِ احساسیم رو هم میخوام هم نمیخوام 😔

بابت دعای خیرت ممنونم مهربونم♥

راضی ام به رضای خدا 

خودش بهتر میدونه چی تو دلم میگذره وچی به صلاحمه

سپردم به خودش 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥