2777
2789
عنوان

احساس خوشبختی نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 58 پست

خب هرماه برو پیش خانوادت و دورهمی بگیرید . هیچی مثل خونواده نمیشه . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
وای عزیزم منم الان تو شرایط شما هستم  خیلی حال بدیه یه جور بی انگیزگی هم اومده سراغم 😔 نمید ...

عزیزم من کاملا متوجه میشم حالتو. من همش میخوابم

بعضا میبینی توو ۲۴ ساعت 10-14 ساعت میخوابم که فقط زمان بگذره

انگار ادم کم میاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختی را در جستجوی محبت وعشق میدونستم اما امروز در این جامعه ب ابن پی بردم بعد 6 ماه همان میشود یک ادم معمولی فقط اثار هیجانات درون بقول خودمون ذوق کم وکمرنگ میشه نه اینک بگم اشتباه نه فقط وقتی میرسی تمومه.. بازم حس خوشبختی نبود چون اروم نبودم 

خوشبختی را در خوردن حس میکردم اما وقتی غذای مورد علاقه ام در دهانم بود ومیجوییدمش وتمام میشد میگفتم همین بود!! بازم همان حس بی قرار بودن....

خوشبختی را در خریدن خیلی چیزهایی ک دلم میخاست حس میکردم اما بعد خریدن هیچ حسی نداشتم!!!! 

اینها ی ی سری حرفهای کوتاه بود.. در ابن جهان هیچگاه نمیتوانی ب خوشبختی برسی چون باز هم منتظری وی چیزی میخای..... 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب هرماه برو پیش خانوادت و دورهمی بگیرید . هیچی مثل خونواده نمیشه . 

دورم عزیزم خیلی. حرفتو قبول دارم که هیچکس خانواده نمیشه

میخواستم همینطور ببینم بقیه هم حس منو دارن یا فقط من اینجوری م

الان البته اثرات pms هم هست ولی کلا نا امیدم

خوشبختی را در جستجوی محبت وعشق میدونستم اما امروز در این جامعه ب ابن پی بردم بعد 6 ماه همان میشود یک ...

اره شاید ادم باید دیدگاهشو درست کنه. کم میارم بعضی موقعا

این بار خیلی طولانی شده

اره شاید ادم باید دیدگاهشو درست کنه. کم میارم بعضی موقعا این بار خیلی طولانی شده

من ب این دیدگاه رسیدم.. مثلا وقتی نیست غم میخوری داریش بی حسی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

دورم عزیزم خیلی. حرفتو قبول دارم که هیچکس خانواده نمیشه میخواستم همینطور ببینم بقیه هم حس منو دارن ...

راستش خیلی وقته که متوجه شدم همه اینجوری شدیم چه ثروتمند چه فقیر . همیشه فکر میکردم که پولدارا اووووووه چقدر حال میکنن تو زندگیشون ولی این یک سالِ اخیر متوجه شدم حتی اونا هم دیگه حال نمیکنن .

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
عزیزم من کاملا متوجه میشم حالتو. من همش میخوابم بعضا میبینی توو ۲۴ ساعت 10-14 ساعت میخوابم که فقط ز ...

من شبا بی خواب و روزا پر خواب شدم

شغل من جوریه که دیگران برام کار میکنن

نیاز نیست برای درآمد خودم شخصا کار بکنم 

همیشه فکر میکنم اونا که از منحقوق می گیرن شادترن 😔

تابستون نوزادم رو از دست دادم

دوهفته پیش یه سقط، داشتم

استرس از یه طرف

بی انگیزگی

چه حال کوفتیه 

کی میشه بهتر بشیم

دوستمون درست میگه من از وقتی به خدا دلم قرص نیست مثل قبل حالمم بده 😔

دلم خود  قبلیمو میخواد که برای همه چی میجنگید و شاد بود 

بغض دارم

خدایا منو بغل کن

من کم آوردم 😔💔

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

و جالبتر اینجاست کسایی هم که مهاجرت کردن ، حالشون و تنهاییشون از ما هم بدتر و خرابتره . نمیدونم چی به سرمون اومده.

زندگی تکراری و کسل کننده .با خانواده باشیم یه جور مشکل داریم ، بی خونواده یه جور مشکل .

پولدار باشیم یه جور ، فقیر باشیم یه جور .

و این احساس تنهایی ای که وجود هممونو گرفته.

من سالها درگیر بچه دار شدن بودم. به لطف خدا مادر شدم. ولی به خاطر مشکل خواهرم و ازدواج نکردنش مدتهاست دلم خونه. مدتهاست از ته دل نخندیدم و از امکانات خودم پیشش خجالت میکشم. قید یه سری چیزارو زدم که خوشبختتر دیده نشم و از درون میسوزم براش. 

الهی نگاهی
و جالبتر اینجاست کسایی هم که مهاجرت کردن ، حالشون و تنهاییشون از ما هم بدتر و خرابتره . نمیدونم چی ب ...

عزیزم من مهاجرت کردم و حالم خیلی بده. دقیقا پولم دارم ولی دلم خوش نیست

من شبا بی خواب و روزا پر خواب شدم شغل من جوریه که دیگران برام کار میکنن نیاز نیست برای درآمد خودم ...

کاش میشد شما و استارتر یه راهنمایی میکردید که چطور به شغل و درآمد رسیدید . البته من یه خانوم خونه دارم و همیشه دلم میخواست دستم تو جیب خودم باشه ولی نشد .

براتون از خداوند خواستارم بغلتون رو سبز کنه با یه نی نیِ ناز .

من سالها درگیر بچه دار شدن بودم. به لطف خدا مادر شدم. ولی به خاطر مشکل خواهرم و ازدواج نکردنش مدتهاس ...

مگه چندسالشه که ازدواج نکرده ؟ امیدوارم به زودی اگر به صلاحشون بود خداوند یه آقای خوب و مهربون سر راهشون قرار بده .