2777
2789

حس بویایی شدید دارم تهوع دارم از گوشت بدم میاد شیرینیجات دوس ندارم گاها لواشک میخورم ولی عاشق شوریم تخمه شور دوس دارم یا الوچه شور معدم الان درد میکنه فرق نداره شب روزم همیشه تهوع دارم خیلی ناراحتم 

مغزیجات و کمپوت یا ابمیوه بخور منم اوایل همینطور بودم ۶ کیلو کم کردم اول کار

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص ضد تهوع برات بنویسه بخور

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ابمیوه دوس دارم اره طبیعی یا کارخانه 

طبیعی بخوری که خیلی بهتره

فقط یه چیزی بخور زنده بمونی😁من با مغزیجات و کمپوت زنده موندم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اخه مغزیجات هم نمیتونم بخورم

وای بخدا یاد روزای اول بارداریم افتادم حالم داره بد میشه منم

ایشالا زودتر بگذره

مرسی ببخشید حتی معده درد و اسهال هم دارم

برو دکتر برا اینا دارو بخور فقط تهوع و بی حالی و بی اشتهایی لعنتی راه حل نداره