2777
2789
عنوان

بحث کردم +شات

204 بازدید | 17 پست

خوب اول شاتو میزارم ۱۰ نفر یا ۵ نفر بگن بز بز میزارم اونا ببینند میپاکم دیگه پس نگین ک بازم بزار فلان نمیخام شلوغ شه. درمورد طرفم ک الان شات میزارم بهتون بگم ک من بخاطر کمکهایی ب این دختره کردم و بچگی کردم در واقع چون آدم سالمی نیس و بخاطر این خانوادم با من قهر کردن ی مدت و خلاصه روزگارم شب شده بود چون خیلی کارای قبیحی انجام داده بود و منم به نام رفیق بازی چشمم کور بود و ضربه بدی خوردم کلا این باعث شد از کسی ک دوسش دارم بخاطر اینکه خانوادم فهمیدن جدا شم خلاصه حالم ازش بهم میخوره تازگیا پی داد ک مثلا حال و احوال کنه منم خیلییی سرد جوابشو دادم خرابش کردم تا اینکه یکی از دوستام عکسی فرستاد ک تو مدرسه این دختره از من گرفته ب صورت بی هوا و خیلی حالتش بده و هر کی ببینه فکر بدی میکنه و میخنده نمیتونم بزارم ولی خوب این انگار شکار لحظه ها کرده باشه اینطوریه خلاصه رفتم توی گروهی ک این بود و اینارو بهش گفتم اولش اومد و جواب پیامای بقیه رو داد ولی چون ساعتی قبل سرد جوابشو داده بودم جواب منو نداد منم اینو بهش گفتم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بذار وگرنه الان منم میرم😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار وگرنه الان منم میرم😂

باشه نری ها الان میزارم 😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
باشه نری ها الان میزارم 😂

بدو بدو

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

😂😂😂خب الان چی باید بگم؟ 

😂😂😂خب الان چی باید بگم؟ 

بعدیو ببین

😂😂😂خب الان چی باید بگم؟ 

خوندی

بنظرم ادامه نمیدادی بهتر بود.

خوندی

اره

بنظرم ادامه نمیدادی بهتر بود.

جدی آخه خیلی کفری شدم از دستش الان بنظرت چیکار کنم هنوزم نیمده بخونه و کسی نخونده

میتونی واسه عکست اگه صورتت واضح هستش شکایت کنی

نه واضح نیست  دوران کرونا بوده ماسک داشتم ولی خوب همه اونایی ک عکسو دیدن میدونن منم دیگه