2789
عنوان

حس ششم بیاد

87 بازدید | 15 پست

یکی از اقوام دکتر به سونوش مشکوک شده گفته باید نمونه برداری کنه ببینه چیز خطرناکیه یا نه؟!!!به نظرتون چیز خاصی نیست یا خطرناکه؟!! لطفا حس واقعی بگین دلداری و اینجور چیزا لازم ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه هیپواکوا بوده شاید فیبروادنوم باشه استرس نداشته باشن

جهت اطمینان میدن نمونه رو

من حس شیشم نیستم از تاپیکاتون متوجه شدم

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
اگه هیپواکوا بوده شاید فیبروادنوم باشه استرس نداشته باشن جهت اطمینان میدن نمونه رو من حس شیشم نیست ...

توی سونو دکتر به هیپواکو birade a4 مشکوک شده یعنی زیر ده درصد احتمال داده که خطرناک باشه  

توی سونو دکتر به هیپواکو birade a4 مشکوک شده یعنی زیر ده درصد احتمال داده که خطرناک باشه   &nbs ...

انشالله که نیست اکثر سونو ها اشتباه یا خطا میزنن امیدت فقط به خدا باشه اصل جواب نمونه است

حتی نمونه هام گهگاهی اشتباه میکنن

بارهاباید ازمایش تکرار شه تا اطمینان حاصل شه 

چندمورد از این خطاها برای اطرافیام پیش اومده

عزیزم مادرتون نیاز به روحیه داره ایت الکرسی بخون انشالله اروتر شی و هنه چی ختم بخیر شه🥺

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
😂

الان شاید ینفر احمق بود این کاری ک گفتین رو انجام داد خدایی نکرده طرف اتفاقی واسش بیفته عذاب وجدان نمیگیری؟! مسخره بازی هم خوبه اما به وقت خودش نه اینکه همه جا ازش استفاده کنی

انشالله که نیست اکثر سونو ها اشتباه یا خطا میزنن امیدت فقط به خدا باشه اصل جواب نمونه است حتی نمونه ...

واسه اطمینان میخوایم سونو و مامو رو جای معتبر تری تکرار کنیم بعدش اگه لازم شد نمونه برداری ولی خب تا وقتی ک این روند طی بشه ادم از استرس جون ب لب میشه  شما اطلاع ندارین جواب نمونه رو چند روزه میدن؟!