ساعتد۶ از سر کار میاد چشمش با دهن باز به تلویزیون بعد یه چرت میزنه بیدار میشه شام میخوره دوباره با دهن باز به تلویزیون بعد میره تو اتاق میخوابه تو این ۶ ساعت نه حرفی میزنه نه با بچه بازی میکنه نه حرکت داره دخترم اصلا رابطه خوبی باهاش نداره مثلا میبره میگه نقاشی بکش نمیکشه یا اذیتش میکنه یه یادش بره چند وقت پیش دخترم رو مبل خوابیده بود گوشی بازی میکرد اینم خیر سرش اومد شوخی کنه باهاش هی پاشو میگرفت دخترم پاشو میکشید میگفت ول کن ول نمیکرد یه دفعه پاشو کشید خورد چشم این مرتیکه داد زد وحشی به دختر ۴ سالم ..اونشب لال شد و طلبکار الان چند شبه قشنگ ت اتاق میخوابه الان رفتم از اتاق بالش بیارم یکی افتاد روش دخترمم باهام اومد بچه ست داشت شعر میخوند برگشت داد زد گفت روانی احمق آدم نبستی بلند شد یه لگد به من زد جلو بچه من هیچی نگفتم بهش ولی خیلی حرصم گرفته لعنت بهش 😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید همون لحظه با بالشتی که دستت بود خفش میکردی،بالشتو میزاشتی رو دهنش بعد میشستی رو بالشت تا زمانی که مطمئن میشدی دیگه دستوپا نمیزنه.....حالا عیبی نداره ایندفعه فرصتتو از دست دادی،دفعه دیگه بهت بی احترامی کرد اَمونش نده بی شرفو
🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
از نظر خودم اینجور افراد رو زیاد دیدم اینا از همه چی خسته ان حتی از زندگی چرا چون هرکسی ب ی خوشگذرونی یا هرچیزی نیاز داره نمیشه گفت خواب کار بشین باهاش صحبت کن؟؟مشکل ما اینجاست که هرکاری که اشتباه جلو بچه هامون انجام میدیم هیچوقت ی بچه این رو فراموش نمیکنه که ب شما لگد زد داخل روحیه اش تاثیر میزاره مثلا چطوری ی دوستی در آینده داره میبنه مامان بابای دوستش خوش ان ولی مامان بابا خودش اینجوری باهم برخورد میکنن ی افسردگی بوجود میاره واسه بچه هرچیزی هست بین زن شوهر نباید جلو بچه انجام داد