2777
2789
عنوان

جای من بودی کدوم رو انتخاب میکردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 77 پست
خدا همیشه دوسم داشته منم که اشتباهی به جای اینکه خدا رو دوست داشته باشم بنده ی خدا رو دوست داشتم که ...

همیش اشتباه ما آدما همینه یادمون می‌ره کی ما رو و اون کسی که دوسش داریم رو خلق کرده

یکی از اشتباهات که نشون میده هنوز دلش گیره .. اینه که معتقده اون خانم نجیب بوده و همسرم زیاد پیگیر ...

نمیدونم چی بگم درکل ولی. بهت میگم بشین باهاش صحبت کن بگو یا من یا اون وقتی دل آدم ی جا گیر باشه زمین آسمون یکی میکنه که ب خواستش برسه یا اینکه با این قضیه کنار بیایی منظورم از کنار اومدن که دیگه برات مهم نباشه همیچین چیزی هم نمیشه بهترین راه حل اینکه بفهمی هنوز ادامه داره یانه اون موقع تصمیم درسته بگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از لطفت ..😘 خودش میدونه به همه هم گفته که من هر چی دارم مدیون همسرم هستم گفته که بدون این زن ...

امیدوارم بعد از این همه بالا و پایین کردن آخر سر تصمیم درست رو بگیرید

میگن آدم هر چقدر دارا تر بشه حریص تر میشه  ببخشیدا ولی من از حرف همسرتون اینو برداشت میکنم&nbs ...

همون دیگه ...با خودش گفته من که میتونم چرا به جای یه خانواده دوتا خانواده رو مدیریت نکنم چرا با دوتا عشق نباشم ...

اون مدت که من حالم بد بود خونه و زندگی رو رها کرده بودم بچه هام خونه ی دیگران بودن تازه فهمیده بود که چه زندگی داشته و چرا خودشو داشته بدبخت میکرده .

من این راز  رو برملا نکردم تا مدیونم بمونه تا بدهکارم باشه بیشتر از قبل ..

همون شرمنده اش کرده

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
نمیدونم چی بگم درکل ولی. بهت میگم بشین باهاش صحبت کن بگو یا من یا اون وقتی دل آدم ی جا گیر باشه زمین ...

ادامه نداره چون من گوشی هر دو طرف رو حک کردم هیچ تماس رد و بدل نشده خودش هم میگه هیچ حسی دیگه بهش ندارم اگرم داشته باشه دیگه سمتش نمیره چون فهمیده خانوم باخیلی ها رابطه داره اینو خودم بهش گفتم وقتی گوشیش رو حک کردم ...

آهان هییی 

قبلا بهش گفته بودم من با بقیه فرق دارم حواستون جمع کن زیر آبی نری که بدجوری دورت میزنم ...

تا قضیه ی حک گوشیشو گفتم باور نمیکرد..

گفتم آیا فلان روز با گوشی برادرت باهاش تماس نگرفته بودی اونم دوبار؟

هنگ کرد حسابی ازم حساب برد ...

همه چیز تحت کنترلم هست الا قلبم

ادامه نداره چون من گوشی هر دو طرف رو حک کردم هیچ تماس رد و بدل نشده خودش هم میگه هیچ حسی دیگه بهش ند ...

انشاالله که درست بشه بعنوان برادر کوچکتر اگه خیانتی درکارنیست زندگی رو خراب نکنید چون زندگی مث این نیست مدام ب تعویض کردن باشیم درسته درد سختی درسته این اشتباه آدم نابود میکنه ولی ب مرور زمان کم کم این رو از ذهنت حذفش کن

انشاالله که درست بشه بعنوان برادر کوچکتر اگه خیانتی درکارنیست زندگی رو خراب نکنید چون زندگی مث این ن ...

آخه چطور ببخشمش وقتی که بچه ی اونو باردار بودم و داشتم با بچه دیگم به سختی بچه داری و خانه داری میکردم اون میرفت بیرون و ساعتها پیامک بازی می‌کرد...تحملش سخته خیلیییی....کاش هیچوقت نمیفهمیدم بامن چه کرده

حرف شما درست من کاملاً قبول دارم بنظر خودت جز بخشیدن راه حل دیگه ای 

تحمل کنم تا وقتی بچه هام از آب و گل دربیان اگه تونستم مثل سابق یا بیشتر بهش اعتماد کنم که هیچ..

اگه نتونستم اون موقع جدا بشم ...چون فکر میکنم لیاقتم بیشتر از این حرفهاست که بشینم  با یه خائن زندگی کنم ...

تحمل کنم تا وقتی بچه هام از آب و گل دربیان اگه تونستم مثل سابق یا بیشتر بهش اعتماد کنم که هیچ.. اگه ...

هرجور خودتون صلاح میدونید بلاخره هیچوقت کسی کل زندگی دیگران رو نمیدونه که نظر بده انشالله که همه چیز حل بشه ب مرور