2777
2789
عنوان

حس 66666هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 223 پست
دیپلم، گروه خونی B. اعتماد بنفسم خیلی ضعیفه کنکور امسال قبول میشم یا نه؟ 

و هوش چطور ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@معدهعصبی  

@چیچاپپپپ  

بچه ها اگه میخواین بیاین سوال بپرسین

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دیپلم، گروه خونی B. اعتماد بنفسم خیلی ضعیفه کنکور امسال قبول میشم یا نه؟ 

میگه بله اما 

پرسیدی فقط قبول میشم یا نه 

اینکه همون اتفاق دلخواه بیفته یا نه صرفا یه چیزیو بیاری و قبول شی فقط 

در هر حال کلی اختلاف هستش بین این دو 

اما پاسخ شاقول بله بود

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

O+

پشت کنکوری 

خودم و باهوش میدونم

اما اعتماد بنفس ندارم

باهم میریم توی رابطه؟؟

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

اسی میشه هروقت سرت خلوت شد بهم بگی یک سوال دیگه ام بپرسم❤

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دقیقا توی مصاحبه هم به دنبال همینن که چقد آرامش و اعتماد به نفس داری😍 ممنونم عزیزم شاقول معمولا د ...

شاقول روش ابن سیناست 

اما در مورد خود ادم با ضمیر ناخودآگاه خودش

که 80الی90درصد درست بوده 

در مورد کاربرای اینجا میتونم بگم 60درصد 

شاقول میگه ضمیر ناخودآگاه به اتفاقات جهان وصله 

مطالعه کن متوجه میشی

درستش اینه خودت برای خودت بندازی اونجوری دقیق تره چون ارتباط درستی برقرار میشه 

و بله تو مصاحبه اینا لازمه 

گفتی گروه خونی او هستی 

معمولا گروه خونی او جسور هستش و اعتماد به نفس خوبی داره و آمار نشون میده جمع بالایی از این گروه خونی تو جامعه جزؤ افراد موفق هستن 

البته مقالات میگن دیگه 

من چیزی که مطالعه کردمو میگم و فقط میگم مهر تایید نمی‌زنم 

گروه خونی آ مثبت لیسانس خانه دار  گمشده هام پیدا میشن یا نه

شاید طول بکشه اما بله

اسی میشه هروقت سرت خلوت شد بهم بگی یک سوال دیگه ام بپرسم❤

چقد امضات وایب خوبی داره

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤