2777
2789
عنوان

زنان

72 بازدید | 9 پست

توروخدا، کسایی که قرص سیپروترون کامپاند خوردن، من بخاطر مشکل هورمونی داده دکتر 18 تاشو خوردم به قدری سر درد گرفتم که دوبار از شدت درد سر و چشمم زنگ زدن امبولانس اومده برده بهم ارامبخش تزریق کردن با اکسیژن، چند روز میکشه عوارضش کلا از بین بره کسی میدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بخاطر کیست خوردم دو هفته تقریبا طول میکشه واسه من سرگیجه و حالت تهوع شدید بود مردم زنده شدم نفسمم مثل تو نمیومد بالا. بعد از این ک لدنت عادت کنه خوب میشی

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

منم بخاطر کیست خوردم دو هفته تقریبا طول میکشه واسه من سرگیجه و حالت تهوع شدید بود مردم زنده شدم نفسم ...

کنکوریم، از درسام عقب افتادم، سرمو نمیتونم تکون بدم امروز صب از سردرد و حالت تهوع داشتم عین روانی ها جیغ میزدم سرمو میکوبیدم دیوار پشت سرهم 3 تا ژلوفن خوردم، دو شبه قطع کردم ولی اصلا انگار نه انگار

لیمو تازه پوست بکن بخور از این بزرگا خیلی حالت خوب می‌کنه بی نمک باشه ها

لیمو بخاطر چربیم هر روز میخورم یه کم، ولی این قرص کاری کرده که الان 7 روزه یادم نمیاد جز نون خشک چیزی تونسه باشم بخورم از سردرد و تهوع

کنکوریم، از درسام عقب افتادم، سرمو نمیتونم تکون بدم امروز صب از سردرد و حالت تهوع داشتم عین روانی ها ...

می‌دونم چه حال وخیمی میکشی سریعا به دکتر بگو خارجی همین قرصا بده علایمت خیلی کمتر میشه 

لیمو بخاطر چربیم هر روز میخورم یه کم، ولی این قرص کاری کرده که الان 7 روزه یادم نمیاد جز نون خشک چیز ...

فردا برو همه چیز به دکترت بگو بدنت با این قرص ناسازگار