2777
2789
عنوان

لعنت به هاله بی بی چک به علایم به عجله به پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 103 پست
خدارو شکر خدا براهم حفظتون کنه یعنی شما اون ماه ک گفت تخمک نداری باردار بودی رفتی سونو؟درست متوجه ش ...

اره عزیزم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
لطف میکنی توضیح میدی

روغن صنعتی حذف بجاش کنجد و زیتون و حیوانی 

شب ساعت یازده خواب باش تا هشت صبح برای تنظیم هورمون 

شکر قند آبمیوه کیک نمیدونم شیرینی شکلات و نون لواش بدون سبوس حذف، کلا سعی کن آرد سفید نخوری 

یه سری مکمل برای خودت و همسرت مثل مولتی ویتامین و ویتامین ای و امگا 3 که یکی از بچه ها دقیق توضیح داده 

تحرک روزانه خیلی مهمه مثل پیاده روی یا رقص یا باشگاه 

انجام یه کار هنری برای تمرکز و دوری از استرس که خیلی مهمه این مورد (هرکاری خودت بلدی یا علاقه داری مثل گلدوزی خیاطی نقاشی یا حتی ترشی انداختن! هرچی) 

جمع کردن ظروف پلاستیکی نگهداری غذا از آشپزخونه اینم خیلی مورد مهمیه 

یه مکملی هست به اسم کیوتن اون فوق العاده س حتما بخور 

دیگه روزانه آجیل و جوانه عدس و گندم و خرما و ارده و کنجد و اینجور چیزا رو میزت بذار باشه خودت و همسرت میل کنید حتی به مقدار کم هم شده اما مداوم باشه روزانه (مثلا من یه توپک خرمایی درست میکردم تو آجیل پودر شده و کنجد میغلطوندم وسطش گردو میذاشتم بعدم روش ارده میریختم روزی یکی دوتا همینجوری می‌خوردیم با چایی یا میان وعده) دیگه به سلیقه خودت 

تیروئید و ویتامین دی هم حتما چک کن مانع بارداری میشه اگه نرمال نباشه 

فعلا همینا تو ذهنم مونده ،سه ماه انجام بده بعد با اقدام اول باردار میشی تضمینی 

بحث با احمق ممنوع 🤚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن صنعتی حذف بجاش کنجد و زیتون و حیوانی  شب ساعت یازده خواب باش تا هشت صبح برای تنظیم هورمون ...

عزیزمی چقد ماهی تو ممنونم خیلی تشکر میکنم از این وقت و انرژی ک گذاشتی الهی که بتونم شروع کنم رعایت کنم و هر کی هم خوند انجام بده و نتیجه بگیریم

و حضور خدا تو لحظه های زندگیت جاری باشه

عزیزم خودتم نتیجه گرفتی؟

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
عزیزمی چقد ماهی تو ممنونم خیلی تشکر میکنم از این وقت و انرژی ک گذاشتی الهی که بتونم شروع کنم رعایت ک ...

قربونت عزیزم مطمئنم رعایت کنی نتيجه میگیری 

من تنبلی تخمدان داشتم پلی کیستیک بودم کیست های جورواجور داشتم یه سقطم داشتم با این روش نتیجه گرفتم باردار شدم با یه اقدام، تنها راهت همینه داروهارو بریز دور شروع کن 

قدم اول هم ورزش و خواب منظم، از همین فردا شروع کن 

ذخیره تخمدان هم قابل افزایشه اسمش آنتی مولرین هست نه ذخیره تخمدان اشتباه جا افتاده و بعد از رعایت این سبک آزمایش بدی میبینی چقد زیادتر شده

نگران نباش اصلا 

بحث با احمق ممنوع 🤚
متوجه ام ، انشالله که زود زود جواب بگیری حتما و یه بیبی چک دو خط ببینی و از ته دل ذوق کنی❤💙🧿  ...

ان شاءلله حتما به آبروي امام جواد نتيجه ميگيريد 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

داروهاتو سر خود دور نريزي  من به خاطر خوردن مكمل سر خود دو ماه قبل پريودم كلا مختل شد ، دوباره مجبور شدم هورموني بخورم كه برگرده شما برو با گروه تاجيك حتي اگر نميخواي پول هم بدي لايوهاشونو نگاه كن  سر خود هم داروتو قطع نكن. ولي باهاشون يه مشاوره بردار اينجا هم نسخه كسيرو الكي پياده نمن براي خودت به دردسر ميفتي بدتر

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
تنبلی تخمدان شدید چاقی خودم چون چاق بودم تخمدون ها تنبل بودن شوهرم کم تحرکی اسپرم داشت

لاغر کردی؟

دارو نخوردید؟

عزیزززززم الهی بمیرم برای دلت خیلی بده میفهممت انشالله به حق این روزای عزیز بزودی باردار میشیم اونم ...

خدا نکنه فداتشم 😘 الهی امین خدا از زبونت بشنوه ☺

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارو هم خوردم ورزش هم زیاد کردم تو خونه یک برنامه ورزشی دانلود کن طبق همون هروز ورزش کن من هم لاغرشد ...

خدارو شکر

برنامه ورزشی چی میشه اسمش بگی از کجا دانلود کنم؟