2777
2789
عنوان

لعنت به هاله بی بی چک به علایم به عجله به پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 103 پست
نه برا ۳ ماه دارو داد گفت برو اقدام هرماه دارو استفاده کردم سونو رفتم فولی خوب داشتم نشد حالا میگه ...

پس با این اوصاف شوهرت مشکل داره حتما تو مرکز ناباروری ازمایش بده و سونو بشن شاید واریکسیل داره چون منم مثل تو هر ماه فولی خوب ولی بی نتیجه ۳ سالو ۲ ماهه منتظرم الانم که جواب ازمایش خوب نبود نمیدونم چه غلطی بکنم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم امروز خیلی نا امید شدم گریه کردم میدونم کفر هستش ولی ما دلمون مثل خدا بزرگ نبست شوهرم واریکسیل د ...

عزیزم الهی به حق خود خدا زود نی نی میاد تو دلت 😭

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون دلت برم عزیزم  ذکر یا جواد ائممه ادرکنی رو زیاد بگو امام رضا رو قسم بده به دردونه اش من ...

الهی خدا به حق امام رضا و دردانه اش از انتظار درت بیاره و عید نی نی تو دلت باشه

مرسی عزیزم همچنین خسته شدم از خرف مردم جاریم نه ماهه ازدواج کرده شش ماهشه همه به من تبریک میگن مبارک ...

سخته مثل من جاری بزرگم حامله شد دوتا هم بچه بزرگ داشت خیلی برام سخته خیلی ابجیمم با اون حامله شد الان همه عوض اینکه بیان بچه منو ناز بدن مال اونارو میدن هیم به ادم ترحم امیز نگاه میکنن یا میگن بچه رو بدین بغل اون 😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امدم‌بگم‌ برا همتون‌دعا‌کردم‌از ته‌دل که دامنتون‌به‌زودی‌سبز‌بشه‌الاهی فقط خیلی‌زود‌چک‌نکنید یکم‌ص ...

ممنون ک اومدی🙏

دیدم تو اینستا فقط بیشتر تبریک به نتیجه کرفته ها میگه دقیقا باید چیکار کتیم؟

برو با خودش يا يكي از ماماهاي همكارش دوره اصلاح سبك بردار تمام مشكلاتت حل ميشه ان شاءلله  برو بخون متوجه ميشي من خودمم ميخوام برم  اگر زودتر ميدونستم حتما رفته بودم و نميرفتم آي وي اف

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
سخته

واقعا سخته میفهمم. اینجا بارونه عزیزم صداش میاد ازته دلم واس شما و همه بانوهای منتظر از خدا طلب فرزند سالم کردم‌ و به نیتتون صلوات فرستادم. الهی خدا بحق این شبهای مبارک بهتون ببخشه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
مرسی عزیزم همچنین خسته شدم از خرف مردم جاریم نه ماهه ازدواج کرده شش ماهشه همه به من تبریک میگن مبارک ...

ای بابا

دلت و بسپار خدا 

خودش دلت و شاد کنه

جدیدا پیگیری کردم شوهرم واریکوسل گرید دو 

الهی هرچی هست حل بشه عزیزم بحق این بارون و این وقت عزیز و مبارک

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
سخته مثل من جاری بزرگم حامله شد دوتا هم بچه بزرگ داشت خیلی برام سخته خیلی ابجیمم با اون حامله شد الا ...

عزیزززززم الهی بمیرم برای دلت خیلی بده میفهممت انشالله به حق این روزای عزیز بزودی باردار میشیم اونم دو قلو یهو دیدی دوتا آوردی 😍😍😍🥺🥺🥺🥺

پس با این اوصاف شوهرت مشکل داره حتما تو مرکز ناباروری ازمایش بده و سونو بشن شاید واریکسیل داره چون م ...

ای بابا 

یعنی چی چجوری علایمی نداره؟