2777
2789
عنوان

لعنت به هاله بی بی چک به علایم به عجله به پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 103 پست
انشالله ماه بعد بیای بگی آزمایش بتا دادم مثبت بود از ته دلم برات ارزو کردم دلت به بالاسری قرص باشه ...

خدا حاجت روات کنه عزیزم خدا همیشه برات همه چی و خوب بسازه

خدایا بغلم کن🤲🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
من 10ماه اقدام کردم اما خدا در اوج نا امیدی دامن مو سبز کرد ناراحت نباش خدا ب وقتش میده

خدارو شکر شما مشکلت چی بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی اومدی مشکل زیاده خواهر تنبلی تخمدان از دختری آندوممتریوز فک کنم لوله هامم بسته شده  آ ...

منم امروز خیلی نا امید شدم گریه کردم میدونم کفر هستش ولی ما دلمون مثل خدا بزرگ نبست شوهرم واریکسیل داشت ۴ ماهه عمل کرده ۳ ماه دارو خورد ازمایس داد امروز نشون دادم گفتن خوب نیست جوابس تغییر نکرده بازم دارو دادن پولشون شد ۴ میلیونو ۴۰۰ دلم سکست گفتم چقدر دارو چقدر انتظار قلبم شکست از ظهر دارم گریه میکنم نمیدونم با دارو جواب میگیده یا نه یا رم ای یو ای یا کاشت نمیدونم نمیدونم نمیییییییدووووونم😫😫😫😫😫😫😫😫😫😭😭😭😭😭😭 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل من که الان پنج ساله همینطور نشستم منتظر معجزه 

الهی به زودی خدا شگفت زدت کنه و معجزش و نشونت بده

الهی به زودی خدا شگفت زدت کنه و معجزش و نشونت بده

مرسی عزیزم همچنین خسته شدم از خرف مردم جاریم نه ماهه ازدواج کرده شش ماهشه همه به من تبریک میگن مبارکه زن عمو شدی اصلا به جاریم نمیگن مبارکه مامان شدی همش تیکه میندازن یا میگن عروسی به فلانی میگن تا رفت بچه آورد

برو صفحه اينستاگرام فلورا تاجيك  اصلاح سبك انجام بده تا طبيعي حامله شي  bardari_ flora

دیدم تو اینستا

فقط بیشتر تبریک به نتیجه کرفته ها میگه

دقیقا باید چیکار کتیم؟