2777
2789
عنوان

وزن دهی

84 بازدید | 14 پست

سلام‌خوبیدهمگی،مامانا دلسا۸ماه و۱۲روزشه،نزدیک ۹ کیلوهستش.

خیلی ریزع نان ۲میخوره همه غذایی هم میخوره ولی وزن نمیگیره چکارش کنم شربتی چیزی هست بدم‌بهش

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

وزنش ک خیلی خوبه ماشالله دختر من ۱ سالگی ۹۷۵۰ بود

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنش خوبه،پسر من ۹ماهگی ۹کیلو بود

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
نزدیک ۹کیلو که خوبه پسر من ۸کیلو هست خیلی شیطونه و فعالیتش زیاده فک‌کنم به خاطر همین وزن نمیگیره

وای دخترمنم خیلی شلوغه یجا بندنمیشه

همه میگن کوچولوعه

ب دختر منم از وقتی ب دنیا اومده تا الان همه میگن ریزه ولی از نظر متخصص کاملا نرماله 

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
ب دختر منم از وقتی ب دنیا اومده تا الان همه میگن ریزه ولی از نظر متخصص کاملا نرماله 

دقیقا

وزنش که اصلا کم نیس!

اگر دکتر من بود که میگفت مراقب باش اضافه وزن داره میگیره

8 ماه این وزن اصلا کم نیس

حرف بقیه رو گوش نکن.چیه آخه هی بچه تپل تپل میکنن.اصلا هم خوب نیس

من دخترم ده ماهشه وزنش 8700 همش نگران اضافه وزنشم.میگم نکنه چاق بشه.اصلا ریزه هم نیس