2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35289 بازدید | 342 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اجازه اسی میخام مث اون کاربر سما بگم : واااای نی نی یار حرف بی ادبی زد راجبه رابطه زنوشوهریییییی ...

دقیقا همینه جرات نمیکنی یه چیزی بگی ترکیدی الان من بگم دیشب چیکار کردم و خوشحال باشم که هستن میان میگن اسی پسره هار هار هار نمیدونم چی فکر میکنن من دوست دارم خوشی هامو با بقیه به اشتراک بزارم یه عده فقط دوست دارن ببینن مردم یا  با شوهراشون دعوان میکنن میخوان طلاق بگیرن شوهرشون دست بزن داره یا اینکه مادرشوهر م اینطور گفت جرش بدم خخیانت شوهر و....اصلا ناراحتی باشه خیلی دلم شکست اگه شب اومدم پیام دادم از ذوقم بود دوست داشتم انرژی مثبت بدم بگم عشق هم هست وگرنه تو کدوم تاپیکم از نامزدم حرف زدم???اصلا یه پسر چرا باید تاپیک قبلیش مربوط به دستگاه هایفو باشه که هیچ ربطی به پسره نداره?اصلا من خیلی فعالیت دارم نی نی سایت همش تو همه تاپیکا هستم تا الان حرف زشت زدم تعلیق شدم?نه.. خیلی دلم شکست انقدر با ذوق خواستم بیام تعریف کنم یه عده فقط دل ادمو می‌شکنن...

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
😂😂😂برات ارزوی موفقیت دارم😂😂

کار خودشو کرد بالاخره  

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
🤣🤣🤣🤣عجله داره😂😂😂

الان رفته بیرون نون بگیره بیاد اینی که میبینی فردا امتحان داره الان نمیتونه تکون بخوره درساشم مونده    

اره برو واسش یه شاخه گل بخر از دلش در بیار بوسش کن 

خریدم براش رز قرمز یه شاخه نبود دسته گل گرفته بودم مرسی عزیززدلم خوشبخت بشی طعم خوشبختی و عشق رو بچشی

ای جانم مبارکه 

قربونت عزیزدلم ولی زیر دلم درد میکنه یکم اذیت شدم ولی دلچسب بود♥️♥️

دوست دارم تعریف کنم چی شد یه عده بی جنبن یا گزارش میزنن یا میگن اسی مرده جون خودمم قسم بخورم فایده نداره

بعد هر چی بیا تعریف کن .منم تگ کن بخونما 

عزیزدلم بهترین شب زنده داری بود دیشب فکر نمیکردم بتونم باهاش کنار بیام ولی پر بود از عشق و گرمای محبت خیلی خوب بود ولی یکم اولش حالم بد شد ولی سعی کردم بروز ندم حال خوب اونم بد کنم ایشالله همیشه خوشبخت باشید و سلامت میخوام دلم خیلی خیلی میخواد تعریف کنم چی شد میترسم یه عده گزارش بزنن یکم عشق شو زیاد میکنی از حال خوبت تعریف میکنی یه کی پیدا میشه میگه اسی پسره دلم میخواست حال دلم خوبه بیام نی نی سایت از این بگم هنوزم عشق واقعی هست چرا همیشه اوناایی رو باور میکنیم که میان از مشکلاتشون میگن شوهرم خیانت کرد مادر شوهرم اینو گفت خواهر شوهر ب شوهرم چیزی گفت اینا مشکل ندارن کسی بخواد حال خوبشو با دگران اشتراک بزاره میشه دروغ گو تازه جنسیتت هم تغییر میدن😂😂

منم  ۳ ماه هست عقدم عزیزم ،دقیقا احوالت رو درک میکنم، باز تو شرایط خیلی خوبی داری همسرت خونه دا ...

خوشبخت بشی عزیزدلم. و همچنین عاقبت بخیر ممنون اره چون خونه خودش بود راحت بودم چون دو روز دیگه میخوام برم تو همین خونه زندگی کنم میخواد عروسی رو بندازه جلو تر همین اسفند باشه دیشب رابطه داشتیم اولش حالم خیلی بد خودمو کنترل کردم اون نفهمه یه جورایی دلی نبود ولی خوب بود بهش اعتماد دارم بهم خیانت نمیکنه به خاطر همین پا دادم وگرنه انجامش نمیدادم 

مبارکه😁

نامرداااا کمرم انگار شکسته نمیتونم پاشم 😂😂😂😂

استارتر یاد آبجیم‌آفتادم تو مثه اونی  آبجیم دقیقا مثه تو بود موقعی که شوهرش بهش نزدیک میشد&nbs ...

قربونت عزیزدلم همچنین خوشبخت بشی و عاقبت بخیر عزیزم 

دکتر رفتم گفت مشکل جدی نیست درست میشه باید بیشتر کنار هم باشیم این اضطرابی که دارم فروکش کنه

قربونت عزیزدلم ولی زیر دلم درد میکنه یکم اذیت شدم ولی دلچسب بود♥️♥️ دوست دارم تعریف کنم چی شد یه عد ...

وای تو که اینقدر استرس داشتی نزدیک هم نمیشد بشه چطور اینقدر راحت کار انجام شد میشه بگی؟ منم عقدم و پر از دلهره

2823
2791
2779
2792