2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 35289 بازدید | 342 پست
خیلی تحت فشاره بنده خدا  یک جور دیگه حتما راضیش کن گناه داره

همین نیم ساعت دیگه راضی میشه 😂😂یه مدلی حالا یا ربطه کامل که اصلا دلم نمیخواد تو این موقعیت و یکی هم مدل دیگست که فکر کنم با وسایلی که دید تو کیفم گذاشتم به مدل دوم راضی نمیشه تپش قلبم داره میره بالا یه مدلیم داریم جمع میکنیم بریم سمت خونه ولی سعی میکنم متقاعدش کنم امشبو بیخیال شه

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب پس خوش بگذره  ما هم بریم مجردیم بد اموزی داره

نامزدم داره برای رونق نی نی سایت دعا میکنه😂😂میگه خدا خیرشون بده 

اره خیلی دهنم اسفالته امشب😂😂نه کجا میرییییی نوبت شما هم میرسه وایسا امشب برم تجربیاتمو اشتراک بزارم فقط اون موقع نمیتونم بیام نی نی سایت😂😂😂باورم نمیشه دارم میرم خودمو به فنا بدم....://

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
اخه چیزی که به دلم نیست?یعنی چی که به من بگه می‌ترسی ولت کنم همه حرفاش به کنار اینو نباید میگفت خدا ...

من تو دوران عقد داشتم  و ب شدت پشیمونم ک داشتم 

وا نده اصلا 

بزار هلاکت شه

با اجازه اسی میخام مث اون کاربر سما بگم :

واااای نی نی یار حرف بی ادبی زد راجبه رابطه زنوشوهریییییی 

نینی یار نی نیاررررر رسیدگی کنیددددد لطفا واااااای 

زشته اوایییی 

پیف پیف 

بعدم تگ کنم نینی یارو

چقد این ادمای نینیسایتی مزخرفو چیپن خدا از زمین حذفشون کنه ایش

نمیگم صددرصدخوبه ولی اینکه بخاطراطرافیان بیای شوهرتوپس بزنی عواقب سنگینی داره بیشتربهش برس

الان که خیلی خر کیفه 😂😂تخته گاز داریم میریم خونش شانس من ترافیک نیست نصف شبی یه خورده خودمو اروم کنم...اقا جدی جدی دارم به درخواستش جواب مثبت میدم احساس میکنم قلبم داره میاد دهنم...امشب اسفالتمممم 

خوش بگذره کاندوم مطمئن ترینه قرص احتمال خطا وعفونت هم داره

ممنون عزیزدلم ایشالله کار به جای باریک نکشه یکم مضطربم بور نمیکنم امشب بخواد تموم شه

به خدا که بهش گفتم التماس کردم بزار خونه خودمون همیشه اوکی بود میگفت باشه هر جور تو بخوای من صبر میک ...

شما از رابطه می‌ترسید عزیزدلم و احساس میکنم آدم سردی هستید و همسرتوع فوق العاده گرم چرا قبل ازدواج باهم صحبت نکردید راجع به مسائل 

[QUOTE=325664623]همدیگرو دوست داریم خیلی وقته همدیگرو می‌شناسیم ولی خب خیلی تو رابطه گرمه من هم دوست دارم باهم باشیم ...[/QUOT

عزیزم تو یکی از نظرات گفتم طوری رفتار نکن که فک کنه ازش چندشت میشه و دوسش نداری لااقل وانمود کن.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
😂😂😂😂از فردا میاد نی نی سایت تشکر می‌کنه ازمون 😂😂فقط منتظرم سریعتر فردا بشه بیای بگی چیشد😂🥹

دیگه اینطوری که نامزدم پاشو گذاشته رو گاز پنج دقیقه دیگه خونم واااییی قلبم داره میاد دهنم نی نی سایتیهای عزیزدل امشب دل یه بنده رو شاد کردین منو به فنا دادید😂😂قرار بود معاشقه ساده خودمون باشه رفتید درجه اخر من هنوز دارم فکر میکنم تهران همیشه شلوغه الان چرا عین کف دستهه هیچ ماشینی نیست من دارم فکر میکنم😂😂بیاید ترافیک کنید دارم نزدیک میشم به خطر دستمو گرفته میگه دوباره داری رنگ به رنگ میشی که😂

2823
2791
2779
2792