2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد چیزهایی که توی اینترنت هست میدونید یا بیشتر ؟

نمیدونم تو نت نخوندم چی نوشته.اطلاعاتی از نگهداری پرنده ها دارم.خودمم از چند نوع پرنده نگهداری کردم.سوالی اگه دارید بپرسید.بلد بودم براتون توضیح میدم.

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیستgoftino.com/c/JFQXIl....0

نمیدونم تو نت نخوندم چی نوشته.اطلاعاتی از نگهداری پرنده ها دارم.خودمم از چند نوع پرنده نگهداری کردم. ...

میخوام بدونم چطوری حمامش بدم و چه قدر در روز باید از قفس بیرون بیاد  و اگه از قفس بیرون نیاد چی میشه

جواب ابلهان خاموشیست
میخوام بدونم چطوری حمامش بدم و چه قدر در روز باید از قفس بیرون بیاد  و اگه از قفس بیرون نیاد چی ...

من عروس هلندیم عادت کرده توی ظرفشویی شیر آب رو باز میزارم خودش آبتنی میکنی.

باید حمام جوری باشه خود پرنده دلش بخواد نه اینکه بزور خیسش کنید.چند روش رو امتحان کنید اگه دستی هستش و بهتون عادت داره میتونید توی ظرفشویی یا حمام آبتنیش بدید.اگرم خیلی دستی نیست یه ظرف آب کم عمق توی قفس براش بزارید تا کم کم عادت کنه.

خوب اگه دائم تو قفس باشه فک کنم افسردگی بگیره.طوطی ها حیوون های بازیگوشی هستن نیاز دارن از قفس بیان بیرون و پرواز کنن.حالا حتما هم نیاز نیست هر روز بیاریدش بیرون ولی همون ۲،۳ روز یبار رو حداقل یک ساعت آزادش کنید.

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیستgoftino.com/c/JFQXIl....0