2777
2789

تو برعکس منی شادی و غمگین میزنی 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=325586782]ولی تو فوق آخرش می گی کلاه رفته سرم🤣🤣شعر قدیمی خاطرات 10سال پیش اومد جلو چشام[/QUOTمن برعکس همه پشت خندع هام غمه 😂کی میخام برم اهنگ بعدی نمیش 😂

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
روز محشر به خدا خواهم گفت اوکه از من تو گرفتی همه ی جانم بود

امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا🤣

دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم

در قمار عشق ای دل، کی بود پشیمانی

امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا🤣 دین و دل به یک دیدن، باختیم و خرسندیم در قمار عشق ای دل، کی بود ...

یار.و همسر نگرفتم که گرو بود سرم

توشدی مادر و من با همه پیری پسرم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
2790
2778
2791
2779
2792