2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله

ب سلامتی عزیزم . من سومین دوره س بی نتیجه . بعد سینال اف استراحت داشتین یا زندگی روزمره ی خودتونو انجام دادین من نمیدونم باید چکار کنم ماه قبل ۳ تا فولی خوبم داشتم هی نگرفت نمیدونم چکار کنم دیگه

ب سلامتی عزیزم . من سومین دوره س بی نتیجه . بعد سینال اف استراحت داشتین یا زندگی روزمره ی خودتونو ان ...

سلامت باشین بعدش نه استراحت نداشتم

ان شاءالله این ماه نتیجه بگیری

منم دو ماهه میخورم آمپول آزادسازی هم میزنم ولی خبری نیس

الان چند وقته از آمپولتون میگذره ؟ چندِ دوره هستین؟

منم دو سری قبل جواب نداد البته هر بار یکی دوماه فاصله مینداختم بین داروهام ک بدنم استراحت کنه همش داروی هورمونی حالمو بد میکرد الان سومین باره ک برام تجویز شده خیلی دوس دارم‌نتیجه بگیرم 🥲

الان چند وقته از آمپولتون میگذره ؟ چندِ دوره هستین؟ منم دو سری قبل جواب نداد البته هر بار یکی دوماه ...

من دو ماهه پشت سر هم، هم لترزول هم سونو و آمپول آزادسازی...

فولیکول خوب هم داشتم

حتی ماه قبل دو تا داشتم دکتر برگشت گفت احتمال داره دوقلو شه

اینقد ذوق کردم که نگووووو

ولی خب یه قل هم نشد چه برسه دو تا

من دو ماهه پشت سر هم، هم لترزول هم سونو و آمپول آزادسازی... فولیکول خوب هم داشتم حتی ماه قبل دو تا ...

منم سری قبل ۳ تا فولی خوب داشتم ولی نگرفت لامصب نمیدونم چکار کنم واقعا دیگه. 

منم سری قبل ۳ تا فولی خوب داشتم ولی نگرفت لامصب نمیدونم چکار کنم واقعا دیگه. 

منم همینم

همه آزمایش هام هم خوبه

آزمایش اسپرم شوهرم هم بد نبوده

ولی لعنتی نمیگیره

این ماه میخوام برم یوگا ثبت نام کنم بلکه فکرم آزاد بشه

منم همینم همه آزمایش هام هم خوبه آزمایش اسپرم شوهرم هم بد نبوده ولی لعنتی نمیگیره این ماه میخوام ...

برو خیلی خوبه . من نمیتونم تو خونه یه وقتایی انجام میدم. انشالله ک توم ب نتیجه برسی قشنگم‌

2824
2823
2791
2779
2792