2777
2789
عنوان

من آدم نیستم

165 بازدید | 15 پست

واقعا بچه بدی هستم واسه مامانم. ازم راضی نیست. میگه ازم متنفره منو شبیه یه تیکه گ و ه میبینه. با اینکه من واقعا بهش کمک میکنم بعضی وقتا میگه تو برا من خوبی بعضی وقتا که با خواهراش حرف میزنه اونا کلی حرف و حدیث میگن بعدش میگه ازت متنفرم کاش بچه من نبودی. راست میگه.کاش واقعا وجود نداشتم

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

منم  ولی همین امروز قول دادم بچه خوبی شم دلشو شکستم با حرفام خدا منو مرگم بده

من حرف زشتی نزدم بهش ولی از خاله هام خوشم نمیاد اذیتم میکنن اینم میگه تو قراره آبروی منو تو همه جا ببری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر کاش مادرت میرفت روان درمانی،

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

به عنوان یه مادر میگم: راست نمیگه

فقط زورش به تو میرسه برا همین این حرفارو میزنه

اگه به کس دیگه ای بگه ، عواقبش زیاده یا جنگ و دعوا میشه یا قهر و قهرکشی

دیواری از تو کوتاهتر پیدا نمیکنه که عقده ها و ناراحتیاشو بدون عواقب خالی کنه

مادرت تنهاست، برای همین عقده هاش جمع میشه و سرتو خالی میکنه

.اون وقتایی ک میگه ازت متنفره از خودش و زندگیش متنفره نه از تو

اینارو ب خودت نگیر ، تو یه آدم منحصر به فردی 

قراره بعدها زندگی خودتو داشته باشی

خودتو مشغول کن و آیندتو بساز

نذار حرفاش داغونت کنه

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

منم برا این خانواده فکر کنم چیزی چز ی بچه بیمار نبودم هرچند ب بیماری هام اهمیت نمیدن ی دیوونه 

دیوونه بودنم مشکل منه...؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من حرف زشتی نزدم بهش ولی از خاله هام خوشم نمیاد اذیتم میکنن اینم میگه تو قراره آبروی منو تو همه جا ب ...

بعضی از مادرا همینن ، فقط منافع خودشون و وجهه‌‌شون پیش بقیه اخه یکی نیس بگه خواهر چه اهمیتی داره وقتی بچه‌داری! اونم خواهری که شعور نداشته باشه!

خودت رو دوست داشته باش، اتفاقا تو خیلی هم خوبی فقط کافیه خودت رو باور داشته باشی.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
به عنوان یه مادر میگم: راست نمیگه فقط زورش به تو میرسه برا همین این حرفارو میزنه اگه به کس د ...

آفرین دقیقا همینه

لطفا اینو نگو من واقعا دوسش دارم🥺

آدم کسی رو که دوست داره میفرسته برای درمان،

کسی که دوست نداشته باشی ول میکنی و اگه خودشم بخواد بره درمان میگی نههههه تو خوبی نرو واسه درمان

به عنوان یه مادر میگم: راست نمیگه فقط زورش به تو میرسه برا همین این حرفارو میزنه اگه به کس د ...

آخه همش فکر میکنم اگه یهو خدایی نکرده از دستش بدم چی؟ واقعا مادر خوبیه که انقد دوسش دارم ولی بازم نمیدونم حق با کدوممونه

آخه همش فکر میکنم اگه یهو خدایی نکرده از دستش بدم چی؟ واقعا مادر خوبیه که انقد دوسش دارم ولی بازم نم ...

این که مادرت یه سری ایراداتی داشته معنیش این نیس که توی هیچ قسمتی خوب نیست، اینکه اینقدر نگران از دست دادنش هستی شبیه یه جور طرحواره‌ست

اگر ترست واقع بینانه بود اینقدرررر حق به مادرت نمیدادی و به از خود بیزاری منجر نمیشد

ترست کورت کرده و منشاء این ترس به طرحواره‌ت برمیگرده

پیشنهاد میکنم در خفا و بدن اطلاع مادرت (که به همه خاله‌هات میگه و حتما هم بهت انگ دیوونه خواهد چسبوند) بری از یه مشاور کمک بگیری برای این ترست که باعث شده هر حرف ناحقی رو از مادرت بپذیری

برای مثال به خودت تو آینه نگاه کن، تو این‌همه عاشق مادرتی ولی اون همینکه عصبانی میشه بهت میگه ازت متنفره

تو یه آدمی و زیبایی‌های مخصوص خودت رو داری ولی اون تو رو به یه تیکه ... تشبیه کرده!

باور کن مادرت مشکل داره! حداقل تو کنترل عصبانیتش!

و اگر باور این برات سخته برو مشکل طرحواره‌ی خودت رو حل کن

این که مادرت یه سری ایراداتی داشته معنیش این نیس که توی هیچ قسمتی خوب نیست، اینکه اینقدر نگران از دس ...

مامانم میگه تو حتی اگه پروفسور بشی هم هیچ ارزشی نداره اخلاق نداری بهم میگن دختر فلانی رو نگاه کن اون از دختر اون اینم از دختر این! این حرفو فقط یکی از خاله هام به مامانم گفته اگه من واقعا بدم پس چرا بقیه این حرفو نمیزنن؟ پارسال تو مدرسه‌مون انققققققد مامانمو تحویل میگرفتن به خاطر اینکه واقعا دختر آروم و منضبطی بودم . به خاطر حرف یه دیوونه که زندگی خودش که تو جهنمه رو  ول کرده و چسبیده به من ، فکر میکنه من همینجوری ام‌. هزار بارم به خودش گفتم از اون خواهرت خوشم نمیاد میگه خب بهش محل نده، بهش محل نمیدم میره میشینه اینور اونور پشت سرم حرف میزنه آدم تا یه حدی ظرفیت داره منم ۱۸ سالمه بهش میگم حالا که ازم متنفری فقط چهار پنج ماه حوصله کن منو تحمل کن دانشگاهمو یه شهر دیگه میزنم و میرم کلا

مامانم میگه تو حتی اگه پروفسور بشی هم هیچ ارزشی نداره اخلاق نداری بهم میگن دختر فلانی رو نگاه کن اون ...

@

https://www.chetor.com/198576-نشانه‌های-والدین-سمی/