2777
2789
عنوان

مادرشوهر

176 بازدید | 19 پست

مادرشوهرم زنگ زد گفت دیروز زنگ زده بودم شام بیاید ابگوشت بزنید ولی نبودید گفتم اره گفتم روز پدر میایم ولی دخترمو نمیارم چون شمارو اذیت میکنه و نارحت میشید گفتم منم کلافه میشم از دستش بعد گفت خب بچس دیگ تا شلوغ نکنه بزرگ نمیشه  منم گفتم من اینو خیلی جاها میبرم ولی کسی کاریش نداره خیلی نمیگن نکن بکن هرچی بگی لج میکنه بعد گفت منظورت یعنی که من چیزی میگم دیگه منظورت اینه گفتم خب مامان شما حساسی واقعیتو باید قبول کرد گفتم خونه مادربزرگمم ک پیره میبرمش بچم میره تو اتاق ولی نمیره دنبالش و به من بگه برو نگاه کن مادرشوهرم خیلی خیلی وسواس و حساسه رو همه چی 

تا ی مقدارش حق میدم بهش ک بچم شلوغه اما حواسم بهش هس همیشه ولی بقیش چون بی تحمل و حساسه نه حق نمیدم 

بچه ها من کلا خیلی برم ماهی ی بار میرم خونش توقع ندارم همش ب نوش بگه نکن بکن نرو بشین پاشو مادرشوهرم جوونم هس ب نظرتون بد گفتم ی ذره ملاحظه کنه مارو ک دیر ب دیر میریم کلا ی ساعت میمونیم بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ببخشید کجاش زیاده روی بود 

اینکه میگی دخترت رو نمیبری مقایسش میکنی با مادربزرگت که چیزی نمیگه خودت صلاح میدونی از نظر من چیزی نمیگفتی بهتر بود یا به همسرت میگفتی نهایتا ایشون جور دیگه مطرح میکرد ادم از حرف بچش نمی رنجه اما از عروس و داماد میرنجه 

فوقش میبریش یه چیزی بده سرگرم شه بچه اسباب بازی گوشی و..   اگرم رفت اتاقا خودت حواست باشه شایدم نگران بچه میشه منظوری نداره 

اینکه میگی دخترت رو نمیبری مقایسش میکنی با مادربزرگت که چیزی نمیگه خودت صلاح میدونی از نظر من چیزی ن ...

نه عزیزم نگران وسیله خودشه هرچند م بی ارزشم باشه 

بعدم اینکه میگی شوهرت بچه شوهرم نگفت ک منم مجبور شدم بگم منم میرفتم اعصابم خرد می‌شد هردفعه خب منم آدمم 

میدونی چرا گفتم چون ب همچی نارحت میشه بچمو نبرمم نارحت میشه آدم مونده چیکار کنه 

2804

دوست خوبم برای انتقاد یا گفتن حرفی ناخوشایند از تکنیک ساندویچ استفاده نمایید...یعنی حرف ناخوشایند و انتقاد بین دو عبارت مثبت بیان شود...مثال مادر جان من می دونم شما بسیار نوه اونو دوست دارید اما حساسیت شما برای من و کودکم ناراحت کننده ست اما از جهات دیگه شما مادربزرگ نمونه ای هستید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
نه عزیزم نگران وسیله خودشه هرچند م بی ارزشم باشه  بعدم اینکه میگی شوهرت بچه شوهرم نگفت ک منم م ...

ب من ک میرسه میگه بچس خب بچس واسه شماهم بچس دیگه ی ذره پیش خودش بگه ۲۰دیقه دیگ میخوان برن خراب شدشون

دوست خوبم برای انتقاد یا گفتن حرفی ناخوشایند از تکنیک ساندویچ استفاده نمایید...یعنی حرف ناخوشایند و ...

اینجوری هم بگم نارحت میشه اولش گفتم شمارو اذیت میکنه ب همه چی بچم کار داره و شما نارحت میشید دیگه از این بهتر چی بگم

2805
ب نظرت پررو ام؟؟؟

بابا اینایی که میگن کاش نمیگفتی و بدکردی این حرکات و رفتارو تو خونه مادرشوهر نکشیدن چرا پرو درکمال ادب حرفت زدی نه دادو هوار کردی نه بی احترامی و فحشی در کار بوده واقعیت بیان کردی

بابا اینایی که میگن کاش نمیگفتی و بدکردی این حرکات و رفتارو تو خونه مادرشوهر نکشیدن چرا پرو درکمال ا ...

تازه گفتم مامان نارحت نشید من واقعیتو گفتم 

2801