2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد چی می‌خرید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32446 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم برو تویه مغازه چرم فروشی ...بسته به بودجه ات واسش خرید کن...مثلا کیف پول یا کیف مدارک یا کمربن ...

امروز توی اینستا شنیدم آقایی می‌گفت اجنه عاشق چرم و پوست هستند 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

امروز توی اینستا شنیدم آقایی می‌گفت اجنه عاشق چرم و پوست هستند 

منظورم اینه که مراقب خونه زندگی تون باشید .نمی‌دونم درسته یا غلط

شوهرم چن روز دیگه هم تولدشه بنظرتون چی بخرم براش؟؟؟  جز ساعت و پیراهن و ادکلن و ریش تراش  ...

کراوات . پاپیون . اگه مذهبیه انگشتر عقیق و فیروزه و این ویزا اگه نیست دستبند چرم 

از این پک ها که داخلش بادی اسپلش و کف ریش و افتر شیو و مام و این چیزا هست 

دقیقا شوهر من همینطوره با رفتارای سردش آدمو نابود میکنه گاهی. والا همون کارت هدیه ام از،سرش زیاده&nb ...

اشتباه آقایون همینجاست دیگه شوهر منم همینطوری هست یعنی ابراز کردن علاقه رو بلد نیست شاید برای زن خودش بلد نیست برای دیگران صدتا هم خدایی نکرده بلبل زبونی کنه فرضا ...چرا وقتی یه مردی یک زنی رو به دست میاره دیگه فکر می‌کنه زن نیاز دیگه ای نداره...این کم کاری و اشتباه آقایان هست که زندگی ها رو سرد می‌کنه بی روح می‌کنه بعد میگن زنمو دوست ندارم زندگیم سرده نمی‌دونم چرا زنم بهم نگاه نمیکنه ..چرا زنم با فلانی حرف میزنه ....ریشه ی همه این موضوعات در رفتارهای سرد مردها هست در نگاه‌ها و حرفهای عاشقانه ای که از زنش دریغ می‌کنه...منم همینطور مثل شما هستم اما زیاد گوشزد میکنم به همسرم ...