کاتسیا مدیر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 4207 عنوان خدا کجایی ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست میشه بگی برنامت چیه ؟ قبلنا بیشتر هوامو داشتی 1402/11/02 | 21:06 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگساان عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1475 چرا میزاره یکی در حق یکی دیگه ظلم کنه چرا ؟ خدا میزاره ؟اگر ظلمی نباشه از کجا حق و باطل تشخیص میدادی؟چطور ظالم و مظلوم میشناختی این قوانین جهان برای درک زندگی برای معنی داشتنش و ادامه پیدا کردنش
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 38072 ملت چقدر دوستش دارن ؟ پس این ظلم و خیانت و فحشا و ... از کجا اومده ؟ هر کسی ... اتفاقا اونایی که اینجورین خیر میبینن ولی خدا خوبا رو دوست نداره اینو بارها دیدم خدا طرف ظالماست بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2707 چرا میزاره یکی در حق یکی دیگه ظلم کنه چرا ؟ آدما حق انتخاب دارن، حق انتخاب ما رفتارمون رو انتخاب میکنم...به خاطر همینم حق الناس برلی خدا خیلی مهمهاز حق النفس میگذره از حق الله میگذره ولی از حق الناس نه! چون ما اختیار داریم وبه وسیله ی انتخاب هامون درحق دیگران ظلم میکنیم یا....
کاتسیا مدیر استارتر عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 4207 خدا میزاره ؟ اگر ظلمی نباشه از کجا حق و باطل تشخیص میدادی؟ چطور ظالم و مظلوم میشناختی ... زیبا گفتی کتاب میخونی ؟
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 38072 خدا میزاره ؟ اگر ظلمی نباشه از کجا حق و باطل تشخیص میدادی؟ چطور ظالم و مظلوم میشناختی ... یکی زجر بکشه و ظلم بکشه تا ظلم معنی پیدا کنه؟ ما چه گناهی کردیم بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نرگساان عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1475 اتفاقا اونایی که اینجورین خیر میبینن ولی خدا خوبا رو دوست نداره اینو بارها دیدم خدا طرف ظالماست چه خیری دیدن ؟اونا از داخل به پوچی و بدبختی رسیدن اگر تو اینطوری دیدی منم همیشه دیدم اونا بدجوری به حقارت و له شدن رسیدن درضمن این دنیا برای امتحان نه صرفا خوش گذرانی
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 38072 چه خیری دیدن ؟ اونا از داخل به پوچی و بدبختی رسیدن اگر تو اینطوری دیدی من ... ولی من فکر میکنم خودت میدونی چی میگم اگرم نمیدونی و واقعا نظرت همینه من بحثی ندارم بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...