2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ارزش جنگیدن نداری:)

764 بازدید | 11 پست

سر قضییه پول... حرف مادرش...

بم گفت تو همرو ازم گرفتی توعه بی ارزش

تو ارزش نداری بجنگم برات سر اهنگ که تو مراسممون باشه چون مامانش نمیخاد اشتباه کردم برا توعه بی ارزش:) 

قلبم اندازه اسمون گرفته

چرا زندگی رو به خودتون سخت میکنین 

خیلیا اصلا عروسی نمیگیرن 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم میمونه چی بگه....🙂

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

اهنگ مجلستون چه ربطی به مادر شوهر داره؟؟؟

چرا مادر شوهرارو انقدر سوار کله تون میکنین؟؟؟؟؟

نمیفهمممم

این دیگه نوبره

اهنگ مجلسو باید مامانش انتخاب کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

ازدواجت کلا اشتباهه وقتی اینقدر اختلاف فرهنی دارین

تاپیک قبلن همه گفتن مدام گفتی شوهرم خوبه فلان

خب این ک نشد دلیل

اون پسر تو خانواده مذهبی بار اومده از اخرم مثل همونا میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بگوبرو پیش مامان باارزشت . خدا لعنت کنه مادرایی که اینطور پسر بزرگ میکنن وباعث میشن ی دختر بدبخت بشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عروسي يكي از اقوام ماهم همين داستان رو داشت

عروس و داماد رفتن كليپ گرفتن و روي كليپشون موزيك گذاشتن

روي رقص هاي توي تالارهم اهنگ گذاشتن بعدا

تازه اونا دف هم نداشتن،كلي دف زني قشنگ هست كه مجلستونو گرم ميكنه

لج نكن تاپيكاتو خوندم تنها راهت مدارا هست با توجه به خانوادت

از بازي پرحاشيه،عمدا بباز و بيا بيرون😉هيچي مهم تر از آرامشت نيست😌🦋