2777
2789
چقدر درد داشتی ؟! خیلی بود منم دوست دارم برم میترسم خیلی درد بیاد خراب بشه زیر دستش اذیت کنم

بستگی به دست دکتر داره من بار اولی که زدم درد نداشتم ولی کبودی فراوون این دفعه ولی صورتم خیس اشک شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی درد داره ولی واقعا می ارزه

واییی هرچی کلنجار میرم با خودم اخرش میگم میمیرم از دردش ولی 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
بستگی به دست دکتر داره من بار اولی که زدم درد نداشتم ولی کبودی فراوون این دفعه ولی صورتم خیس اشک شد

کبود بشه بنفش بشه فقط زیاد درد نساد واقعا تحمل ندارم 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

خونمردگیه ولی همه فکر نکنم اینجوری بشن

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من بینیمو عمل کردم نوک بینیم یکم بالاتر از تیغه ی بینیمه. اگه اونجاروژل بزنم که همسطح بشه بینیم نکرو ...

باید با دکتر صحبت عزیزمم اتفاقا منم دوست دارم بینیمو ژل بزنم 

انگار کبودیه. چند سی سی زدی اصلا معلوم نیست.

اگه دوست داستی مارک زل و قیمتشم بگو 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

دقیقا دست خیلی مهمه

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

واییی هرچی کلنجار میرم با خودم اخرش میگم میمیرم از دردش ولی 

خو بگو بی حسی بیشتر بزنه. لب بالا اصلا درد نداره ولی لب پایین اشکت درمیاد😂💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

من بینیمو عمل کردم نوک بینیم یکم بالاتر از تیغه ی بینیمه. اگه اونجاروژل بزنم که همسطح بشه بینیم نکرو ...

از دکترت بپرس خب 

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
خو بگو بی حسی بیشتر بزنه. لب بالا اصلا درد نداره ولی لب پایین اشکت درمیاد😂💔

وایییی برعکس بود برا من لب بالام آتیش گرفتم هم سری اول هم این دفعه هم کبودی لب بالام بیشتر پایینم بود