2777
2789
عنوان

شیرینی نخودچی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 23 پست
آفرین ولی چطوری ؟

چی چطوری فداتشم ،،رسپی میخوای؟ بخدا اینقده کارکردم ناندارم صفحه بالاپایین کنم، یادمم رفته صفحش، توی تاپیکم هست،، به احتمال زیاد 8صفحه آخرگذاشتم، نتونستی پیداکنی بگی، میگمت گل.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
روغن جامد بود باید با پودر قند میزدم که پوک بشه ولی هرچی با دور تند زدم پوک نشد 

خب زمان میدادی بهش،تا وقتی یک مرحله کامل انجام نشده نباید مرحله بعد رو ترکیبش کنی وایسا برات دوتا دستور بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#شیرینی_نخودچی (فرشته)

آرد نخودچی نیم کیلو

پودر قند250گرم

کره 200تا300گرم

خلال پسته 50 گرم

گلاب ا ق سوپخوری یا دومرباخوری قاشق

هل ساییده شده

پودر قند .کره نرم شده ک من از اطلس طلایی استفاده کردم..ارد نخودچی پودر هل را با هم مخلوط خوب ورز دهید تا ب روغن بیفته......خمیر رو تو کیسه نایلون بزارید و 24 ساعت کنار بگذارید .داخل یخچال نه...بعد خمیر را ب اندازه پرتقال برداشته ب قطر نیم سانت قالب بزنید با خلال و یا پودر پسته تزیین کنید.. کاغذ روغنی روی سینی فر بزارید .ب مدت 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد. موقع پخت ب شیرینی سر بزنید ک تغییر رنگ نده شیرینی چون دمای فرها با هم متفاوت هست..در ظرف مورد نظر چیده بعد از خنک شدن کامل سرو کنید....

#شیرینی_نخودچی (فرشته) آرد نخودچی نیم کیلو پودر قند250گرم کره 200تا300گرم خلال پسته 50 گرم گلاب ...

ممنونم ولی این دستور الان آرد سفید نداره درسته؟

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻

شیرینی نخودچی

۱۵۰ گرم پودر قند الک شده و ۱۵۰ گرم روغن جامد با همزن ۷_۸دقیقه زدم تا کاملا یکدست و پوک شد،۱ قاشق چایخوری هل نرم اضافه کردم و ۲۵۰ گرم آرد نخودچی که ۳بار الک کرده بودم،با دست ۱۰ دقیقه ورز دادم و داخل کیسه فریزر گذاشتم خمیر و ۲۴ ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت دادم،بعد خمیر و نیم سانت باز کردم و قالب زدم،داخل فر گرم ۱۶۰درجه، ۲۰ دقیقه پخت دادم. بعد از اینکه کاملا خنک شد داخل ظرف چیدم

ممنونم ولی این دستور الان آرد سفید نداره درسته؟

اصلا آرد سفید نمیخواد ولی برای راحتی کار یک قاشق آرد نخودچی رو کم کن بجاش یک قاشق آرد سفید بزن برای اینکه راحت‌تر کاتر بخوره 

شیرینی نخودچی ۱۵۰ گرم پودر قند الک شده و ۱۵۰ گرم روغن جامد با همزن ۷_۸دقیقه زدم تا کاملا یکدست و پو ...

خیلی ممنون لطف کردین 💐❤️

اصلا آرد سفید نمیخواد ولی برای راحتی کار یک قاشق آرد نخودچی رو کم کن بجاش یک قاشق آرد سفید بزن برای ...

اوکی مرسی❤️🙏🏻