2777
2789
عنوان

مدرسه قلدری

341 بازدید | 17 پست

سلام کلاس دهمم رشتم اشپزیه اوایل مدرسه تو کلاسمون با چند نفر دوست شدم که فکر میکردم خیلی ادمایه خوبین ولی یکم که گذشت اذیت کردناشون شروع شد مثلا تو کلاس فیلم بی ادبی میذاشتن بعد بچه ها اذیت میشدن بهشون میگفتن قطع کن قاطی میکردن بعد خوراکی های بچه های کلاسو برمیداشت بدون اجازه من خودم چن بار دیدم کیف بچه هارو باز میکردن پولشونو برمیداشتن ساندویچ میخریدم منم سر همین قضیه سعی کردم ازشون دوری کنم وقتی میخواستن گروه های اشپزی رو انتخاب کنن من باهاشون تو یه گروه افتادم گروهمون 5 نفره بود فقط دونفرشون قلدرن و دونفر دیه ساکت و خوبن اون دوتا گروهشونو جدا کردن چون میگفتن چون چادرین این دوتا قلدرا سواستفاده میکردن همه ظرف شستنارو میدادن به اینا اینا هم گروهشون جدا کردن حالا من با این دوتا قلدره تو یه گروهم و انقد دارم اذیت میشم که نمتونم چیزی بگم دیشب ساعت 12 شب بهم زنگ زدن و گفتن فردا خامه قنادی بیار من 12 شب قنادی از کجام بیارم بعد امروز دوا شد تو کلاسمون میگفتن این اصن کمک نمیکنه ولی در اصل همه ظرفارو مینداختن گردن من منم زبون ندارم از خودم دفاع کنم دوستام میگن باید سلیطه باشی ولی نمیدونم چجوری بنظرتون چیکار کنم

اون مدرسه بزرگتر نداره, معلم، مربی؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام جدا شو بنده خدا 

برو یه گروه دیگه بگو ظرفاتون همه با من فقط منو قبول کنید 

بلاخره تو‌که ظرفا رو‌اوکی میکنی باز جای دیگه با روان ارومتر کار میکنی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب حتی اگه جدا بشمم باز پشت سرم حرف میزنن بزودی قراره جدا شم ولی این دوتا خیلی سلیطه ن 

حرف که زیاده بذار هرچی میخان بگن، همین که بهشون محل ندی و جدا شی اوناهم کم کم فراموش میکنن همه چیو

پسر هستم🐈
توام جدا شو بنده خدا  برو یه گروه دیگه بگو ظرفاتون همه با من فقط منو قبول کنید  بلاخره ت ...

میخوام گروهمو جدا کنم ولی گروهای دیه میگن حتما مشکل ازینه که میخواد جدا شه

حرف که زیاده بذار هرچی میخان بگن، همین که بهشون محل ندی و جدا شی اوناهم کم کم فراموش میکنن همه چیو

اونا فکر میکنن من زبون ندارم سو استفاده میکنن همین چن وقت پیش با یکی دعواشون شده بود وسط هردرسی بهش تیکه مینداختن اونم بدبخت گریه میکرد کسیم چیزی نمیتونست بگه این دوتا عم گنده گنده ن

میخوام گروهمو جدا کنم ولی گروهای دیه میگن حتما مشکل ازینه که میخواد جدا شه

میگم که یکم کوتاه بیا و به گروه های دیگه امتیاز بده تا قبولت کنن مثل همون ظرفی که تو همین گروه هم میسپارن بهت بگو همشو من انجام میدم ولی بذارید من بیام گروهتون 

بعدم بگو خب شما که اونارو میشناسید چجورین اونا اذیت میکنن...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵